Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak a fiát orálisan kielègitettem. De most meg zsarol mit tegyek?
Van video, arckepes foto? Nincs? Rohogj az arcaba.
Van? Hat akkor B-terv.
"De ő is hibás mert egy szàl gatyában mászkàlt előttem"
Tehát ha valaki gatyában mászkál előtted, akkor te arra simán rácuppansz. Szép...
Nem tudom, szerintem az ittasság akkor számít, ha nem vagy beszámítható, dülöngélsz, összeesel, mindenfélèt összehordasz, azt se tudod mi van(tehát nem ájult vagy, hanem nem vagy ura a cselekedeteidnek, nem tudsz talpon maradni és koordinálni a mozgásod)
Szerintem aki képes valakit leszopni úgy, hogy az megint akarja(tehát nem haraptad húztad hánytad le a farkát, illetve nem ő dugott szájba, hanem te végezted a melót), akkor az alkohol nem számít olyan mértékben, hogy megbocsátható lenne.
Ha kidőlsz, átöleled majd az ölèbe esel, ő meg előveszi a farkát és rányom, na akkor számítana mentségnek(és akkor erőszaknak is), de a leírásod alapján nem ez történt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!