Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak éreznéd ha a férjed egy nő nevét a farkára irná, lefotózná és elküldené a nőnek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 09:57
1/10 anonim válasza:
Igen. De inkább undorító szarnak gondolnám.
2/10 anonim válasza:
Szerinted?Hogy beteg az biztos,ilyen hülyét kerülni kell jó messzire.
3/10 anonim válasza:
Igen, és még meg is döbbennék, hogy ennyire alpári.
4/10 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy igen, a humoráért is szerettem.
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez most valós kérdés -e, de gondolkodj logikusan. Ebben nincs alpári meg gusztustalan.
Férfiak szeretnek a farkukról fotót küldeni. De csak annak, akit egyértelműen le akarnak nyűgözni, mert azt hiszik ettől a nők beájulnak.
Szóval ez itt már eleve megcsalás.
De az, hogy rá merte írni a csaj nevét, egyértelműen elárulja, hogy már mélyebben ismerik egymást. Vagy már volt is köztük szex, vagy régóta váltanak ilyen személyes leveleket, készülve a szexre.
Esetleg a pasid totál meg van zavarodva érte.
Szóval igen megcsalás, és ezzel a gesztussal mutatta a nő felé, hogy a "Tiéd vagyok"
8/10 anonim válasza:
Ez nem megcsalás. Csak egy képküldés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!