Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön miért van ennyi házas ember?
Fent vagyok egy-két társkereső oldalon, és rengeteg olyan pasi van fent, aki boldog kapcsolatban él, de azért mégis valamit keresgél.
És ki merem jelenteni, hogy a 60% kb ilyen, 30 százalék szingli de csak szexet keres, max 10% az, aki valóban komoly kapcsolatot keres.
Még szexpartnerkeresőn azt mondom "oké", de miért társkeresőre regiznek, ha nem társat keresnek?
En sem tudom miert nem teszik kulon a társkeresőket.
Lenne kulon házasoknak meg alkalmiknak homiknak stb stb
Engem ia idegesit hogy igy meg tűt kell keresnem a szenakazalban
3as!
Azert lesz jobb, mert a szegény asszony rajon, h bohócot csinálnak belőle a hatamogott és lehetősége lesz eldonteni, h mit csináljon.
"a 60% kb ilyen, 30 százalék szingli de csak szexet keres, max 10% az, aki valóban komoly kapcsolatot keres."
Azt tegyük hozzá, hogy te nyilván csak a jó pasikat húzod jobbra, ezért csak őket nézed, az ő arányaikra érted a fenti 60-30-10-et is. Mily meglepő a jó pasik kelendőek a nők körében, ezért sokuk már házasságban, vagy kapcsolatban van. Ha az összes férfit néznéd, nem csak a jóképűeket, akik fent vannak társkeresőn akkor nem ez az arány jönne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!