Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A társkeresőkön miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön miért van ennyi házas ember?

Figyelt kérdés

Fent vagyok egy-két társkereső oldalon, és rengeteg olyan pasi van fent, aki boldog kapcsolatban él, de azért mégis valamit keresgél.

És ki merem jelenteni, hogy a 60% kb ilyen, 30 százalék szingli de csak szexet keres, max 10% az, aki valóban komoly kapcsolatot keres.

Még szexpartnerkeresőn azt mondom "oké", de miért társkeresőre regiznek, ha nem társat keresnek?

2021. ápr. 2. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért társkeresőn vannak, mert szexkeresőn jellemzően fizetős nők vannak. Amúgy aki keresgél, annak a kapcsolata nyilván nem boldog.
2021. ápr. 2. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Írj rá az asszonyukra küldj beszélgetést profilt, majd meggondolják hogy mit csináljanak.
2021. ápr. 2. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Miért kellent ráírni az asszonyukra? Semmi közünk az életükhöz. Ezt sosem értettem. Ha nem kell házas, ne foglalkozz vele, csak sétálj el mellette. Mitől lesz jobb, ha otthon kirobbantasz egy háborút? Nő vagyok és mondom ezt annak ellenére, hogy engem is megcsaltak már.
2021. ápr. 2. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

En sem tudom miert nem teszik kulon a társkeresőket.

Lenne kulon házasoknak meg alkalmiknak homiknak stb stb

Engem ia idegesit hogy igy meg tűt kell keresnem a szenakazalban

2021. ápr. 2. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

3as!

Azert lesz jobb, mert a szegény asszony rajon, h bohócot csinálnak belőle a hatamogott és lehetősége lesz eldonteni, h mit csináljon.

2021. ápr. 2. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
#4 van (vagy legalábbis régebben volt) olyan oldal, ami kifejezetten házas embereknek szól, ettől függetlenül nyilván lesznek még mindig a sima társkeresőn is...
2021. ápr. 2. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért a korosztály sem mindegy, hogy hány éveseknél látod ezt. Nyilván a 20-25 éveseknél még elég kevés a házas van. Ha valaki meg nem ismerkedik 30 felettiekkel (mert pl még ő maga is fiatal), akkor nem tapasztal ilyet.
2021. ápr. 2. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"a 60% kb ilyen, 30 százalék szingli de csak szexet keres, max 10% az, aki valóban komoly kapcsolatot keres."

Azt tegyük hozzá, hogy te nyilván csak a jó pasikat húzod jobbra, ezért csak őket nézed, az ő arányaikra érted a fenti 60-30-10-et is. Mily meglepő a jó pasik kelendőek a nők körében, ezért sokuk már házasságban, vagy kapcsolatban van. Ha az összes férfit néznéd, nem csak a jóképűeket, akik fent vannak társkeresőn akkor nem ez az arány jönne ki.

2021. ápr. 2. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:
A szexpartnerkeresőkön állítólag tényleg sok a fizetős - eezért csaptak le rám villámgyorsan, mert én ámátőr vagyok:)
2021. ápr. 2. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Nem hiszem,hogy az én tisztem beleszólni mások házasságába. Én sosem tennék ilyet. De nyilván nem vagyunk egyformák. Döntse el mindenki maga, ez csak az én véleményem. Sok szerető ha kidobjak, maga borít mindent. Én ezzel sem értenek egyet. Attól,hogy én bemoszerolom a szeretőt,még nem fog jobban szeretni. Sőt.
2021. ápr. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!