Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen létezik, hogy boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezik, hogy boldog mindkét fél?

Figyelt kérdés

Egy régebbi kérdésből ragadtam ki.

Csak nekem nem normális ez a gondolkodás? Vagy vannak nők, akiknek ez tényleg boldogság? És ilyen csapodár férj hogy boldog otthon? Ez ilyen mentális betegség, így szégyeníteni embereket?

"Volt néhány szeretőm, és mindig elmondtam nekik, hogy az ünnepek a legnehezebb időszakok egy szerető számára. Ilyenkor jönnek rá, hogy bár azt hiszik, van valakijük, valójában senki és semmi nincs, amit érzelmi téren magukénak mondhatnak. A szeretett férfi a családdal ünnepel, boldog egyetértésben nevetgélnek, gyertyafény mellett eszik a beiglit, míg ő csak vár, vár, és próbálja elhitetni magával, hogy a húsvét már nem így fog eltelni."

2021. ápr. 1. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Dehogyis boldog. Az elhúzódó szerető kapcsolatok mind rohadt fájdalmasak, ha a szerető többet érez. A férfi meg jó eséllyel egyik nőt sem szereti igazán, csak kihasználja mindkettő előnyeit.
2021. ápr. 1. 16:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Én nem értem, egy feleség ilyet hogy nem vehet észre. És ha meg tudja, hogy lehet vele boldog?

Ezek milyen durva, elcseszett kapcsolatok?

2021. ápr. 1. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Hetek óta írod ki ugyanazt. Neked nem mindegy, hogy a pasid boldog-e feleségével? Így se meg úgy se veled alszik minden este, nem veled teszi fel a Facebook fotókat, nem veled lesz húsvétkor, nem téged mutat be a párjaként ismerősöknek, satöbbi.

Vagy jobban alszol egyedül, ha arra gondolsz, hogy ő is boldogtalan?

Amúgy nyugodj bele, hogy a pasid így boldog, hogy mindketten megadjátok, amit akar. Miért ne lenne ez jó neki?

2021. ápr. 1. 16:36
 4/10 A kérdező kommentje:

3. Én értem, hogy te itt olvasgatsz mindig, és én is. Mivel érintett vagyok.

El szomorítalak, de nem én vagyok minden szerető :)

Nincs pasim egyébiránt :)

2021. ápr. 1. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Egyébiránt, ha most szerető lennék, igen számítana. Nekem nem mindegy, hogy a másik egy rossz kapcsolatból menekül, vagy élvezi, hogy szórakozik.

De ha neked mindegy hát lelked rajta

2021. ápr. 1. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Ha valakit nem érint a téma, minek jön kötekedni (leskelődni)?

Szerintem azok, akik hosszú ideig csalják a feleségüket/férjüket, vagy érzéketlenek és csak szórakoznak, vagy egy emberrel mennek félre de hosszan.

Ott már mindegy mi lesz, mert otthon színészkedni kell, csak kérdés ki meddig bírja. El nem tudom képzelni, hogy őszinte boldog párkapcsolatban éljenek.

De nyilván vannak ilyenek, 3-s is ilyen lehet, ha ennyire paprikás lett a kérdésen és csak úgy hozzászólt

2021. ápr. 1. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

Van ilyen is, de nem minden szerető teper a megcsalóért :)

Nekem annyi elég amit kapok belőle.

A felszín és a látszat boldogság meg maradjon meg a felesének.

Ezek a feleségek eléggé kapcsolatfüggők, vannak emberek akik egyedül is jól boldogulnak.

A legszánalmasabb helyzet szerintem az, amikor a megcsaló mondja, sőt bele is látsz az életébe, hogy egy f-os a kapcsolatuk, mégis gyáva változtatni. Nem az hogy lelépjen a szeretővel, de:

Ha nem működik egy kapcsolat, miért marad benne? Pláne ha sz-rul érzi is benne magát mert állandó vita van.

2021. ápr. 1. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:

7. Körülírtad, amit kérdeztem. Te kapcsolatodban a szeretőd színészkedik otthon?

Én nem vagyok szeretői viszonyban, de már voltam, ez tény.

Ezt a látszatot nem értem én. Engem különösebben nem izgatna otthon mi van, csak én pont ezért nem vágyok házasságra, mert még a saját szüleimnél, sőt nagyszüleimnél is ezt láttam. Mindenki függ a másiktól, és egy jól működőt sem láttam. De még egy rosszul működő őszintét sem.

"A legszánalmasabb helyzet szerintem az, amikor a megcsaló mondja, sőt bele is látsz az életébe, hogy egy f-os a kapcsolatuk, mégis gyáva változtatni. Nem az hogy lelépjen a szeretővel, de:

Ha nem működik egy kapcsolat, miért marad benne? Pláne ha sz-rul érzi is benne magát mert állandó vita van."

Hát ez az. Látom nem szeretőként is , hogy hány házasságban van félrelépés, vagy épp már rég nem egymást szeretés, még a szomszéd is tudja, de az istennek sem vallanák be még akkor sem ha megcsalták már a másikat, hogy ez így nem jó. Hogy hogy nem érzékeli a megcsalt arra is van egy-két gondolatom. Nem hiszem, hogy egy eddig jól működő kapcsolatnál nem tűnne fel, hogy valami megváltozott. Inkább homokba dugja a fejét és elég neki , hogy szavakkal-kifelé szeretik

2021. ápr. 1. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Én olyanról tudtam, hogy a férj túlzottan istenítette a feleségét. Külsőre 10/10-nek tartotta. Meg a nőnek sosem fájt a feje. Úgy gondolta akkor biztos a megtartás, ha lemegy papucsba. A nő tudta ezt, alázta is rendesen. Alapból egy főnök típusú nőről van szó. Férjnek a munkahelyére jött egy nő aki felnézett rá. Ennek nem tudott ellenállni. Kompenzált. Az életében továbbra is a felesége maradt a nagybetűs nő.
2021. ápr. 2. 08:47
 10/10 A kérdező kommentje:
9/ És te hiszed, hogy nagybetűs nőnek tartom azt, akit átvágok?
2021. ápr. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!