Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka hogy sok ember nem elég hűséges, vagy miért csinálják, mit éreznek közben?
Például
-belső bizonytalanság,
-elköteleződéstől és egy párkapcsolat adta véglegességtől való félelem,
-ki nem használt lehetőségek iránti vágy
-nem élte ki magát...
Stb.
36/F
Az állatoktól attól is különbözünk hogy tudjuk kontrolálni magunkat. Tehát nincs olyan jogy nekem meg KELLETT néznem azt a fiút. Ennyi erővel belém van kódolva hogy öljek..megyek és megöllek..ez már nincs rendben mert nem fogadja el a társadalom és törvény van rá. A kérdés még mindig az hogy ha van egy párod aki bomba "azt mondja" szereted, imádod minden nap mindent meg kapsz, miért keresel másra? Valami bűntudat nincs ilyenkor? Vagy mit gondoltok mikor épp mást néztek?
Én nem szoktam mást nézni :). Az állatias ösztöneimet tudom kezelni ;). Azért vagyok vele mert őt akarom nézegetni, benne van meg amire vágyok.
Meg kell értened, hogy teljesen hülyeség az összes mantra amit nektek nyomtak kiskorotoktól kezdve. Férfi és nő nem egyenlő, egyáltalán nem működünk ugyanúgy. Meg kell tanulnod, hogy hogy működik egy férfi, milyen hormonok és ösztönök hajtják, és azt hogy egy nő hogy működik, mik az ösztönei. Ez egyáltalán nem állatias, minden élőlény így működik, az ember sem különbözik, hiába van tudatunk és értelmünk. Ha nem tanulod meg, sosem lesz sikeres, hosszútávú párkapcsolatod, mert midnig féltékenykedni fogsz, és semmiségeken balhézni, ami miatt mindketten csak frusztráltak lesztek.
Nem mellesleg két teljesen különböző emberről van itt szó, te meg a párod, más családból jöttök, máshogy neveltek titeket, mások a szokások stb. A legkisebb probléma egy kapcsolat működtetésénél, hogy megnéz más nőket.
Rakd rendben az önbizalmad, mert onnan fúj a szél, hogy te nem érzed magad elég jónak, illetve, ott a birtoklási vágyad (szintén ösztön, amit állítólag el tudsz nyomni), hogy te bizony beszabályozod a másikat, hogy mit nézhet és mit nem, mire gondolhat és mire nem. Nyilván csak rád.
Olvasgass sokat a témában, tud segíteni.
Látod? Hárítasz. Ő miért csinálja, ő teszi tönkre a kapcsolatunkat, ő a hibás, ő, ő, ő. Mindent rákensz. Hol vagy te? Hol a te felelősséged? Nem lehet, hogy pont te teszel tönkre egy jó kapcsolatot azzal, hogy rá vetíted ki az önbizalomhiányod, figyeled minden lépését, és megmondod neki, hogy mit csináljon? Nézőpont kérdése. Nem tisztel? Te talán tiszteled őt és a privát szféráját? Ha tisztelnéd, nem kérnéd számon és nem várnád el tőle, hogy olyan legyen mint te. Valóban gázos, hogy hazudik, de valósznűleg azért teszi, mert sarokba szorítod. Megnézni azt a csajt, mert tetszik neki, jó a segge, franc se tudja, de ebben nincsenek érzelmek. Két perc múlva el is felejti, és azon agyal milyen filmet néztek majd este együtt. Ezért kár ezt ennyire felfújni. A megoldás igen, valahol középúton van. Kevesebb vagy feltűnésmentesebb csajnézegetés részéről, részedről meg kevesebb ellenőrizgetés, hosszabb póráz.
De van egy rossz hírem, nem tudsz egy másik embert 100%-ban a saját képedre formálni. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!