Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudnátok úgy élni egy házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok úgy élni egy házasságban, hogy úgy sejtitek a párotok megcsalt? Hinnétek neki?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem nem vagyok a feleség :)

Van egy úgymond családi barát pár nálunk. Náluk a pasi x év után félrement, de ezt én a párom által tudom, mert neki barátja régről a srác.

Még mielőtt megköveznétek, nem folynánk bele más dolgába, viszont mi is úgy tudtuk meg hogy volt egy pár hónapos viszony, hogy otthon rezgett a léc, mert gyanús lett a nőnek a sok pusmogás.

Mindegy de a párom elmesélte, hogy a másik nő elvileg (elvileg)már nincs képben, de több volt szimpla szexkapcsolatnál. Ezt neki mondta el a srác, nekem sem kéne elvileg tudnom róla.

Viszont otthon a hattyú halála volt előadva , ezt meg én tudom, mert nekem mesélte a feleség, hogy ráakaszkodott egy nő és mindig tette-vette magát, de hogy nem lett semmi, mert hiába minden, ők egymást szeretik.

Nekem földig esett az állam, mikor először hallottam ezt a történetet úgy, hogy közben tudtam, hogy mekkora hazugság, de főleg az döbbentett meg, hogy eddig azt hittem ilyen csak amcsi filmekben van. Hát a nőnek a szemét kihazudta a férj, hogy ő csak azokat az üzeneteket törölgette amiket nem is kért, meg bla-bla és hogy a csaj élete szerelme.

Közben meg tudjuk hogy mi van. Nekem nem öribarim a nő, így eszemben sincs borítani nincs is közöm hozzá, és úgy látom, hogy ő NEM akarja látni, hogy valami nem kerek.

Ti láttatok már ilyet? Létezik, hogy valóban otthon elhiszik, hogy a harmadik fél erőszakoskodott? Vagy hogy nem is volt semmi? Férfiak ti hazudtátok már le az eget otthon, hogy a szerető nem jelentetett semmit vagy nem is volt, miközben még talán folytattad is volna?

Feleségek hogy tudnak így élni? Valóban elhiszik, vagy ez önámítás? Így meddig lehet színészkedni?

Többször találkozunk velük és úgy érzem egyre kellemetlenebb lesz nekem/nekünk. Párom szerint egy veszett barom a haverja, de azt mondta nem csodálja, hogy ide jutottak. Persze falaz neki ő is.

2021. márc. 29. 19:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

7# válasza:

"de hogy nem lett semmi, mert hiába minden, ők egymást szeretik."- ennyi. Kivel van a srác? Kinél pedálozik? Lehet, neked szánalmas a nő, de valóban ő a tombola nyertes, nem a másik."

Na kb. ilyen szinten működhet a feleség is. Ezért. Szánalom

2021. márc. 30. 13:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Kényelmet választja, felmérte, mivel jár a válás.

Fenyegetőzi, utána bekusssol, mert így mindene megvan.

Van ilyen a baráti társaságunkban. Egy ideig beszédtéma volt, most már csak mosolygunk, hogy a feleség szeme villámokat szór, ha a tisztes férj mobilozik, vicceskedik a nőkkel.

A férj megint félre fog lépni,csak az alkalmat várja.

2021. márc. 30. 20:55
 23/23 anonim ***** válasza:
78%
Madarat tolláról....
2021. márc. 31. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!