Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért tanácsolja a válaszolók 95%-a, hogy ne váltson senki?
Kb. mindenki azt próbálja elhitetni itt a másikkal, hogy x kor felett (lassan már húsz, de harminc negyven felett mindenképp) már feleslegesen vált, úgysem kell senkinek. Se férfinak se nőnek. Mert x felett minden nő pénzéhes vagy kétségbeesett, a férfiak meg mind lókötők.
És minden második válasz az, hogy ne válts, mert úgysem lesz tartós, ez ezer százalék és ugyanilyen lapos lesz x év után...
Ezek az emberek ilyen rossz házasságban élnek, hogy muszáj lenyomniuk más torkán, hogy az a normális hogy egy pár év után már unalmas a házasság?
Ez ilyen önigazolás?
Ha nekem nem jó, másnak se legyen... én ezt érzékelem.
És miért jobb olyan ember aki azért marad mert fél attól, hogy a másik sem fog működni, vagy ellaposodik. Ez nekem merő szánalom.
11. Bár nem értem a válaszodat, de szerintem nem. Érzéseket aggyal nem tudsz irányítani, hogy én szerelmes maradok én vonzódni fogok. Szerintem ehhez összeillő pár kell, csak ritkán nyúlunk a jóba.
Nem hiszem, hogy önként mond le valaki az érzéseiről. Egyszerűen elmúlik. És ha elmúlik nem csak pihen, akkor szépen el kell tudni búcsúzni, nem benne ragadni, mert úgysem lesz jobb. Ez sokkal megalázóbb a másiknak, még ha nem is tud róla.
Nem mindenkinek való család. Amikor gyereket vállalnak az emberek, sokan nem gondolnak bele, hogy az anyjával/apjával is együtt kell élnie 20 évig.
Ahol nincs gyerek, ott csont nélkül lehet válni, szakítani, repkedni kapcsolatból kapcsolatba, amint a kezdeti rózsaszín ködös rajongás csillapul.
Azt meg én nem értem, hogy ha valaki mindenképp vál(ta)ni akar, miért akarja egyöntetűen megszavaztazni? Össze kell csomagolni és el kell menni. Mondjuk utána ha xarul alakul, nem tud másokra mutogatni, hogy te tanácsoltad.
13. Szerintem te kapisgálsz rossz felé. Különbség van aközött, hogy már nem égünk minden nap ezer fokon, és aközött, hogy természetes, hogy egy pocsolyában ülünk, mert hát mariéknál, anyuéknál, meg a volt osztálytársaméknál is így van. Egy kapcsolat ha lapos a nem normális. Egy kapcsolat lehet hullámvölgyben, lehet picit lent, lehet épp nem vibráló, de évek óta tartó langyos fos, az nem kapcsolat.
14. És ezzel egyet is értek. Szerintem ez a lepapírozás nevetséges, és igen, gyerek nélkül szerintem is már ötször ennyien váltak volna.
#16:
Teljesen mindegy, hogy házasok-e. Pont te is írod, hogy csak papír.
Ahol van gyerek, ott normális ember törekszik arra, hogy a gyereke családban nőjön fel. Nem rúg fel mindent, mert beindult az altestében a vérkeringés. Teljesen más családnak lenni, mint párnak.
Ahol nincs gyerek, ott értem szerűen nem fog a gyerek sérülni. Nem érdekli a kutyát se, hogy ha évente megtalálja élete szerelmét. De az ilyen ember ne is csináljon gyereket. Vegye tudomásul, hogy nem alkalmas rá.
Aki meg dobbantani akar, az öltözzön és menjen. De nem kell naponta kétszer hisztiznie gyakorin, hogy mindenki lebeszéli. Vállalja fel, és ne azon rugózzon, hogy ki mit szól. Ha csak egyféle válasz tetszik, felesleges kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!