Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tagadja hogy megcsalna, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tagadja hogy megcsalna, de lehet igaza van?

Figyelt kérdés
Barátommal nemrég jöttem össze újra, előtte pedig kavart egy lánnyal. Látom rajta hogy szeret, látom a szemében, a gesztusain, mikor külön voltunk akkor is szeretett. Most azt hallottam hogy a régi lánynál volt, több személy is mondta, ő pedig tagadja. Mondtam hogy szakítok vele, akkor se vallotta be, csak csalódott bennem hogy másnak hiszek. Szerintetek?
2021. márc. 25. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan az itteni tippek alapján fogsz dönteni? Hát ki tudja? Senki sem ismeri a párod és még annyit sem írtá, hogy a másik lánnyal mi volt , mennyi ideig voltak együtt, ki mondta, hogy látták együtt.

Megcsalás miatt szakítottatok anno? És téged nem zavar, hogy míg a másik lánnyal volt, téged szeretett, őt meg hülyítette?

2021. márc. 25. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
igaza van. És ha volt valami, akkor mi van? Nőj fel ha akarsz tőle valamit
2021. márc. 25. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Édes mindegy. A kérdés, hogy te meg tudsz-e benne bízni és tudsz-e esélyt adni a kapcsolatnak, tiszta lapot. Ha nem bízol benne, akkor HOLT MINDEGY, hogy ő ártatlan-e, vagy sem, te folyton meg fogod kérdőjelezni. Az pedig kinyírja a kapcsolatot.

Jogod van nem bízni benne, megadta rá az okot, de akkor ne raboljátok egymás idejét, mert csak szenvedtek egymás mellett.

2021. márc. 25. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha addig is találkozgatott veled, amíg a másik lánnyal szórakozott, akkor már tudjuk, hogy egyáltalán nem őszinte, és hajlamos játszadozni az emberekkel (még ha nem szándékosan is teszi). Innentől mi a kérdés?
2021. márc. 25. 21:23
 5/9 A kérdező kommentje:

A másik lánnyal nem ment,2-3 hónapig voltak együtt, úgymond próbálta túltenni magát rajtam de nem sikerült, ezek után jöttünk össze mi. Lelegőször én szakítottam vele, mert monoton lett a kapcsolat stb, de most minden jó volt.eddig..

Barátnőm mondta, hogy a barátai látták együtt egy helyen őket, meg egyszer a csaj felé menet.

Nem, nem az itteni tippek alapján döntök csupán megkérdezem, mit gondolnak az emberek.

2021. márc. 25. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolkozz, akiktől hallottad azok miért mondanák? Megbízható emberek vagy csak szét akarnak választani, mert félnek hogy elköveted ugyanazt a hibát?
2021. márc. 25. 23:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem csak ismerőseim, nem látom okát hogy hazudjanak, de a párom se nem ad okot hogy kételkedjek benne, eszem ágába se lett volna ilyent feltételezni ha nem szólnak nekem mások.
2021. márc. 26. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor kettő van, vagy összekeverik valakivel (ez nem tudom mennyire valid), vagy a barátod hazudik.
2021. márc. 26. 14:30
 9/9 A kérdező kommentje:
És hogy tudnám belőle kihúzni az igazat? Felhoztam a szakítást, akkor se vallotta be.
2021. márc. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!