Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg könnyen felejthető a szerető?
Ezen az oldalon mindenki azt írja, hogy aki szétmegy a szeretőjével, az boldogan kezdi otthon újra, és a szerető csak egy tárgy volt.
Tényleg amint szétmennek elfelejti a megcsaló a szeretőjét?
Természetesen
Ezt embere válogatja.
Anyám volt férjes ember szeretője, több évig. Még nekem is fizette az iskolakezdésemet, (elsős voltam), de mégis a feleségét és családját választotta. Amikor anyu egy munkahelyre került vele évekkel később akkor úgy átnézett rajta, mintha levegő lenne.
Többek között anyu miatt is fogadtam meg a nővéremmel, hogy akkor is ha életem szerelme lenne az, de ha foglalt, van kapcsolata akkor tabu. Akár nyitott rám akár nem.
A szeretői viszonyokban mindig valaki a rövidebbet húzza és soha nem vehetsz biztosra semmit sem.
12. Gondolom azért csak érzett akkor édesanyád iránt valamit,ha még veled is törődött. De nem tudom.
És igazad van, de ezt így könnyű mondani. Más mikor már megismered a másikat.
Lehet, hogy érzett valamit, lehet, hogy csak így vágódott be anyánál... de a végkimenetelen nem változtat. Senkit nem fog vígasztalni a gondolni a gondolat, hogy "visszament a családjához, de legalább rám gondol". És évekkel később sem lesz kellemes viszont látni, hogy egykor ismerted teste minden porcikáját, most meg úgy néz át rajtad, mintha sosem láttátok volna egymást.
A végeredmény így is úgy is fájdalmas a léleknek.
egykor ismerted teste minden porcikáját, most meg úgy néz át rajtad, mintha sosem láttátok volna egymást.
Ez szíven ütött...
5 évig volt szeretőm
Sosem hiányzott, csak szex volt
Időközben a legvégén mindennek kezdtünk el dolgozni a kapcsolatunkon és természetesen búcsút intettem a szeretőnek.
Ennek már 2 éve.
Eszembe sem jutna ha nem írna rám 2 havonta legalább 1xer valahol,de nem válaszolok neki.
Egyszer majd ő is elfelejt.
De persze minden kapcsolat más.
Mindenkinek mást jelent ilyen kapcsolat vagy az adott személy.
És 17-es neked a házasságot mit jelentett, ha 5 kerek évig megcsaltad a párodat? Őszintén kérdezem
Szeretőnek hazudtál?
Szeretőnek sosem hazudtam.
Házasságomban a megszokás a kényelem tartott minket együtt.
Sosem tudtuk megbeszélni, megoldani a problémákat ami aztan rá ment a szexuális életünkre.
Aztán kényelmesebb volt így.
Majd kezdett elmérgesedni a helyzet, teljesen eltávolodtunk és kijött mindenkiből a sérelem.... Minden... Megcsalás, szex... Megbeszéltünk mindent ami nem működött.
Hamarabb kellett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!