Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább, amit hazudtál a párodnak/exednek?
Figyelt kérdés
Olyan, amit ma már te is szégyellsz2021. márc. 16. 20:35
1/9 anonim válasza:
Amit szégyellek olyan nem volt.
A legdurvább hazugság amit mondtam, hogy nem szeretem már (pedig majd beledöglöttem a szakításba).
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy nem fáj, hogy megcsalt és összejött a másikkal. De, qrvára fájt még hosszú hónapokig. De ezt nem kellett tudnia.
3/9 anonim válasza:
És te, kérdező? Mi ihlette a kérdésed? (2-es voltam)
4/9 A kérdező kommentje:
Őszintén... Én azt mondtam, hogy hiányozni fog, ő pedig rávágta, hogy én is neki. Én nem hazudtam...
2021. márc. 16. 20:51
5/9 anonim válasza:
Nem szégyen az, hogy érző lény vagy. Miért bánod, hogy azt mondtad neki, hogy hiányozni fog?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem azt bánom, hogy ezt mondtam. Azt bánom, hogy neki elhittem :(
2021. márc. 16. 21:20
7/9 anonim válasza:
Az hogy ő az első akivel lefeküdtem..De nem volt jó érzés,csak tudtam hogy ezt várja el...Mentségemre szóljon,azóta is együtt vagyunk.28 éve. :-)
8/9 anonim válasza:
Sok ilyen van. Ja amit szégyelek? Olyan nincs. Különben nem hazudtam volna.
9/9 A kérdező kommentje:
7. Ez nem volt olyan durva :)
8. Megkapó történetek, köszönöm
2021. márc. 17. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!