Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 1 hónapja ért véget egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja ért véget egy 3 éves kapcsolatom. Megtudtam, hogy megcsal, ezért szakítottam. Csakhogy ma megtudtam, hogy nem lépett félre!!! Teljesen össze vagyok zavarodva! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mivel nem csalt meg, vele akarok lenni, szeretem! Ugyanakkor 1 hónapja azon vagyok, hogy elfelejtsem. Ezért van teljes kavarodás bennem...

Amikor szakítottam vele, szomorú volt nagyon. Tényleg nagyon. Ez ad reményt arra, hogy nyitott lenne a folytatásra.

Az egész pikantériája, hogy elismerte, hogy megcsalt, pedig nem. Ma tudtam meg, nem csalt meg, ez 100%. Akkor miért ismerte be szakításkor?

2021. márc. 8. 23:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, írok fejleményeket. Beszéltem azóta vele, telefonon, 2 órás hívásunk volt. Mondtam neki, megtudtam, hogy nem is csaltál meg, erre közölte, hogy "sokáig tartott". Nem csalt meg. Csak azért "ismerte be", mert unta, hogy vádolom, és tagadnia kell. Nem akarja újra kezdeni a kapcsolatunkat, de ennek ellenére örült, hogy megtudtam, hogy nem csalt meg, és hogy megenyhültek az indulatok köztünk. Végülis, azt hiszem én sem szeretném vele újra kezdeni, úgyhogy ebben is maradtunk. Igazából szerettem őt, ő is szeretett engem, de egyértelműen nem voltunk összeillő páros. Mindketten boldogabbak lehetnénk valaki mással, majd ha megismerünk, mert egyelőre ég szingli vagyok, ő is. Barátok maradunk, és kész.
2021. márc. 9. 21:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!