Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a legjobb barátjával?24L
#11 Koszonom a jo kivansagot, de tenyleg nem ertem azt a mondatod.
Mit jelent a piros folt?
Nem ertem. A herpesz lehet fura, de ha valaki egyszer elkapja onnnantól kezdve időről-időre előjön neki.
Sok időt tölt a legjobb barátjával. Én is sokat vagyok a legjobb baratnőmmel, nagyon bizalmas dolgokat tudunk egymasról, ettől meg egyikünk se leszbi.
Ültek a kocsiban ketten....ebbe mi a b*zis?
Utolsó ez vicces volt :D
Talán egyszer majd fény derül az igazságra..
Kérdező,
de mi volt a piros folt a gatyájában? Vér? Vagy mire gondolsz? Én sem értem azt a részt teljesen.
Nekem a legjobb haverom meleg volt, és ő volt az aktív fél, ő dugta meg a passzív felet, tehát a fenekébe tette.
Ezt az előző válaszoló sem bunkóságból kérdezte, hanem emiatt.
A merevedési problémák szintén nem jó jelek.
Más van? Mármint ha mondjuk szóba kerül a melegség hogyan reagál? Izgalomba jön a te tested láttán? Kíván? Vagy úgy érzed nincs ott szex közben?
Igen arra gondoltam hogy vér, bár ez elég morbid utólag visszagondolva.:D
Lehet hogy az előző válaszoló nem bunkóságból kérdezte de nagyon csúnyán fogalmazta meg, ezért volt az én válaszom olyan.
1-2x poénosan rákérdeztem hogy meleg-e, nagyon megsértődött és hetekkel később is szóba hozta hogy mennyire rosszul esett neki. Izgalomba jön, szinte mindig ő kezdeményezi a szexet de nagyon sokszor lelankad közben. Azt mondta vérkeringési probléma miatt van ez a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!