Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Lassan 1 evé vagyunk együtt a barátnőmmel. Az elején nehezen meg a kapcsolatunk, de azután nagyon jó volt. Ma végig néztem a telefonját a tudta nélkül és láttam, hogy nyáron írkált egy fiúval, akinek képeket küldözgetet. Illetve rólam írkáltak, hogy elég volt-e a méret a szexhez stb.
Azóta nem nagyon foglalkozok vele, nem is szólok úgy hozzá. Szerintetek elmondjam neki vagy ne? Csak normális válaszokat kérek!
Helyes!
Most, hogy megvolt a büntetőszex, dobd ki!
Te egy erőszakos görény vagy. Azért, mert beszélget valakivel, persze nem a megfelelő témáról, nem kellene olyan szinten megreszelni, hogy fájjon neki és sírjon. Meg kellett volna beszélni, de te beszélgetés miatt akarod otthagyni. Kutakodsz utána. Ráadásul azt le sem írtad, hogy milyen rég óta beszélnek, lehet, hogy régi barátja, akivel megbeszél mindent.
Remélem, ő hagy ott téged minél előbb.
Es most ettol te jobban erzed magad, hogy akkora fajdalmat okoztal neki, hogy sirt is tole?
Magadnal vagy te?
Ezzel maradando karosodast is tudsz okozni, ha tul erosen csinalod, es hetekig is tud K*URVA erosen fajni..
uristen, te beteg vagy.
SZAKÍTS!!!
Te tenyleg ekkora nymorult, gerinctelen sz*r vagy, hogy csak attol erezted magad jobban, ha akkor fajdalmat okozol neki szex kozben, hogy sirva is fakad?:)
Te aztan k*baszott nagy ferfi vagy a jo edes k*rva anyadat😊
Mi a gond anyázók?
A lány eddig azért sipítozott, hogy kicsi a pasija, és nincs rendesen megrakva.
Most meglett.
Sok lány negrókkal is csinálja, hogy állatias, durva élményt kapjon.
Az én olvasatom szerint soha nem mondta ezt neki. De még ha mondta is volna, akkor sem ez a megoldás. Te is ilyen szimpatikus maradék lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!