Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Lassan 1 evé vagyunk együtt a barátnőmmel. Az elején nehezen meg a kapcsolatunk, de azután nagyon jó volt. Ma végig néztem a telefonját a tudta nélkül és láttam, hogy nyáron írkált egy fiúval, akinek képeket küldözgetet. Illetve rólam írkáltak, hogy elég volt-e a méret a szexhez stb.
Azóta nem nagyon foglalkozok vele, nem is szólok úgy hozzá. Szerintetek elmondjam neki vagy ne? Csak normális válaszokat kérek!
2.-nak.
Mert csak akkor lehet nőben bízni, amikor ló legel a sírján.
Engem csaltak már meg. Ellenben én soha senkit. Úgyhogy ne általánosítsunk, ez nem nemtől függ.
Igazából az a vicces, hogy úgy volt, hogy ezen a héten ide költözik.
Egy évvel idősebb nálam, ő már “nagykorúnak” számít. Reggel ment a boltba a telefonja itthon volt én pedig nézegetem az üzeneteket. Láttam, hogy utoljára júliusban irkált vele. Lefeküdt velem utána írt is neki. Az a bizonyos személy kérdezte, na milyen volt neki, ő pedig küldött magáról egy képet ahol szomorú fejet vág, aztán azt írta, hogy pont jó. Nem valami nagy átlaggal rendelkezem 17-18cm amúgy, de szerintem az elég lenne. Azokat mondogatta, hogy én vagyok neki az igazi, nagyon szeret stb.
Eléggé szarul esik, mert tényleg szeretem.
Ne legyél veréb!
Utoljára, alaposan, keményen, rakd fingóba, majd küld az anyjába!!!
Kémkedni, kutakodni a másik után nem szép dolog - ha nem bízol a másikban akkor azt nem így kell "rendezni".
A méreteddel semmi gond, a gond hogy kibeszéli másokkal, a másik ember fontosabb neki mint a hozzád kapcsolódó érzések.
A helyedben lezárnám a storyt és olyannal akarnék összeköltözni akinek az egyetlen és a legfontosabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!