Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Lassan 1 evé vagyunk együtt a barátnőmmel. Az elején nehezen meg a kapcsolatunk, de azután nagyon jó volt. Ma végig néztem a telefonját a tudta nélkül és láttam, hogy nyáron írkált egy fiúval, akinek képeket küldözgetet. Illetve rólam írkáltak, hogy elég volt-e a méret a szexhez stb.

Azóta nem nagyon foglalkozok vele, nem is szólok úgy hozzá. Szerintetek elmondjam neki vagy ne? Csak normális válaszokat kérek!

2021. febr. 17. 13:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell elmondani, mert akkor még te leszel a szemét. Csak szakíts vele és kész, ebből semmi jó nem fog kisülni.
2021. febr. 17. 13:16
 2/26 anonim ***** válasza:
26%
Miért túrkáltál a telefonjában?
2021. febr. 17. 13:16
 3/26 anonim ***** válasza:
22%

2.-nak.

Mert csak akkor lehet nőben bízni, amikor ló legel a sírján.

2021. febr. 17. 13:19
 4/26 anonim ***** válasza:
96%

Engem csaltak már meg. Ellenben én soha senkit. Úgyhogy ne általánosítsunk, ez nem nemtől függ.

2021. febr. 17. 13:21
 5/26 A kérdező kommentje:

Igazából az a vicces, hogy úgy volt, hogy ezen a héten ide költözik.

Egy évvel idősebb nálam, ő már “nagykorúnak” számít. Reggel ment a boltba a telefonja itthon volt én pedig nézegetem az üzeneteket. Láttam, hogy utoljára júliusban irkált vele. Lefeküdt velem utána írt is neki. Az a bizonyos személy kérdezte, na milyen volt neki, ő pedig küldött magáról egy képet ahol szomorú fejet vág, aztán azt írta, hogy pont jó. Nem valami nagy átlaggal rendelkezem 17-18cm amúgy, de szerintem az elég lenne. Azokat mondogatta, hogy én vagyok neki az igazi, nagyon szeret stb.

Eléggé szarul esik, mert tényleg szeretem.

2021. febr. 17. 13:44
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Itt egyáltalán nem az a lényeg, hogy neked mekkora, hanem az, hogy egy harmadik emberrel ilyen gusztustalan módon beszéli ki a szexuális életeteket. Még ha nem is volt hűtlen hozzád, ez már eleve elég ahhoz, hogy a bizalom elillanjon. Legalábbis nálam bőven elég lenne.
2021. febr. 17. 13:51
 7/26 anonim ***** válasza:
35%

Ne legyél veréb!

Utoljára, alaposan, keményen, rakd fingóba, majd küld az anyjába!!!

2021. febr. 17. 13:53
 8/26 anonim ***** válasza:
78%
Első szex után beszélt vele?
2021. febr. 17. 13:55
 9/26 anonim ***** válasza:
93%

Kémkedni, kutakodni a másik után nem szép dolog - ha nem bízol a másikban akkor azt nem így kell "rendezni".

A méreteddel semmi gond, a gond hogy kibeszéli másokkal, a másik ember fontosabb neki mint a hozzád kapcsolódó érzések.

A helyedben lezárnám a storyt és olyannal akarnék összeköltözni akinek az egyetlen és a legfontosabb vagy.

2021. febr. 17. 14:00
 10/26 A kérdező kommentje:
Az első szex után azt mondta, hogy nagyon jó volt neki stb. Nem is kevés idő volt kb kettő óra hossza. Tegnap szexeltem vele, akkor durva voltam vele, fájt is neki, sírt is. Azért voltam vele durva, mert tegnap meg megnéztem azt, hogy egy másik fiúval is irkált kb októberben, aközben mi régen együtt voltunk. Jó féle és ehhez hasonló dolgokat írkáltak
2021. febr. 17. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!