Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flört megcsalásnak számít?
Nekem nem számít annak. Ettől te jobban érzed magad?
Az számít megcsalásnak, amit ti annak ítéltek. Ha rosszul esik, akkor beszéld meg a barátnőddel, hogy téged ez zavar. Ne mások véleménye alapján döntsd el.
Fegyvert fogni egy emberre gyilkosságnak számít?
Nem, de onnan már csak egy lépés.
Nekem csak annyit jelent hogy nyitott a masik másokra.
Nekem mindig azok az exeim voltak csak ilyenek akik aztán szakitottak késobb, azokra meg nem volt jellemző, akik mellettem döntöttek es en szakitottam.
Jelenleg szeretőm van és még ő is megtisztel annyival, hogy mellettem ha vagyunk is valahol (nincs senkije amugy)nem masok után sereg forog meg nyáladzik.
Nézd, én annyi pénzel gazdálkodom amennyit keresek...nem kaszinózom, így nem remélek több pénzt, de nem is veszítem el azt amiért megdolgoztam.
Bocsi, h anyagiakra egyszerűsítettem le, de ez a kockázatról szól..Ha te ettől rosszul érzed magad mikor tükörbe nézel, akkor cselekedned kell szerintem.
Szerintem nem megcsalás de vannak különbségek és szintek.
Mert nem mindegy hogy valakinek konkrét célja van ezzel, vagyis hogy megcsalja a párját, vagy nem.
Valaki csak szórakozásból csinálja, viccből, valakinek ilyen az alaptermészete, valaki csak önbizalomnövelésből csinálja.
Én azt gondolom hogy van az a szintű flört ami belefér, ha nem konkrét megcsalás céljából történik.
Azta de nagyot a 8.!
Nálam ez nagyon ütött most :)
Milyen kincset erő gondolatokat tanul itt az ember!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!