Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalások hogy derülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalások hogy derülnek ki? (Ha mindketten tartják a szájukat?)

Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 12:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor, ha évek után derül ki?
2021. febr. 12. 16:07
 12/21 anonim ***** válasza:
47%

Azért, aki nem teljesen hülye elég hamar rájön a dolgokra.

Adott egy viselkedés a kapcsolat elején, ami rendszeresen csökken, nem lesz annyi szex, nem lesz annyi beszélgetés, csökken az egymás iránti vágy stb...

A megcsaló félnek kevesebb lesz az ideje, el fog járni, nem fog annyit szexelni mert megkapja máshol. Telefonját nem meri odaadni, le van zárva midnig stb...

2021. febr. 12. 16:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11. Én a 10. válaszoló vagyok

Hát mint kiderült, engem egy éven át csalt. :) Szóval nem rögtön derült ki, és miután ők szakítottak, rá egy fél évre.

2021. febr. 12. 16:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyat, hogy látványosan lefogyott, jó kedvű volt, "elbújt" az udvaron valahová 1-2 órára messengeren beszélgetni a nővel. Családjának nem tünt fel pláne a feleségnek. Akkor most hülye vagy csak nem érdekli, hogy mi van a feleségnek.

Azóta mi van nem tudom

2021. febr. 12. 16:25
 15/21 anonim ***** válasza:
22%
Akkor ebben az esetben mem érdekelte a feleségét, mert ha valaki órákra eltűnik a kertbe az gyanús szerintem kicst. Nyilváűn eltartotta a nőt, ő meg nem akart válni
2021. febr. 12. 16:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen nem érdekli, hanem sokszor van, hogy az ember tudatosan tagadja. Én a 10. meg 13. válaszoló vagyok.

Én ugyanezt csináltam. Sok volt az árulkodó jel, de annyira nem akartam, hogy fájdalmat érezzek, hogy "nem vettem róluk tudomást". Utólag belátva nagy hiba volt, de akkor valamiért így védekeztem.

2021. febr. 12. 16:30
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
15: sztem nem feltétlenül ez az eset. Van, aki egyszerűen buta hozzá, meg sok emberbe bele van nevelve, hogy az már jó kapcsolat, ah nem veszekednek + ha a férfi nem alkoholista és nem veri a nőt, azt hiheti egy butább nő, hogy esetleg nem tölt vele annyi időt, de akkor jó a kapcsolat, mert a nagyi is azt mondta, hogy...
2021. febr. 12. 16:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Ki tudja, hogy a feleséget miért nem érdekli a férj több órás "eltünése"

Hihetetlenek ezek a megcsalások😀vagy a módjuk.

2021. febr. 12. 16:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy exem úgy bukott le, hogy elmentem nőgyógyászhoz, és hát hazahozott egy kis emléket. Direkt kérdeztem a nőgyógyászt, hogy de ezt hol kaptam el? Nyilvános wc? Mondta, hogy ne áltassam magam, szexuális úton terjed. A férjem elkapta valakitől. Mintha lapáttal fejbe vertek volna, úgy álltak össze a gyanús jelek.
2021. febr. 12. 18:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenki a megváltozott viselkedésével szokott lebukni. Az egyetlen dolog, amire nem tudnak ügyelni, mert érzelmileg érintettek.
2021. febr. 14. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!