Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalások hogy derülnek ki? (Ha mindketten tartják a szájukat?)
Azért, aki nem teljesen hülye elég hamar rájön a dolgokra.
Adott egy viselkedés a kapcsolat elején, ami rendszeresen csökken, nem lesz annyi szex, nem lesz annyi beszélgetés, csökken az egymás iránti vágy stb...
A megcsaló félnek kevesebb lesz az ideje, el fog járni, nem fog annyit szexelni mert megkapja máshol. Telefonját nem meri odaadni, le van zárva midnig stb...
11. Én a 10. válaszoló vagyok
Hát mint kiderült, engem egy éven át csalt. :) Szóval nem rögtön derült ki, és miután ők szakítottak, rá egy fél évre.
Én ismerek olyat, hogy látványosan lefogyott, jó kedvű volt, "elbújt" az udvaron valahová 1-2 órára messengeren beszélgetni a nővel. Családjának nem tünt fel pláne a feleségnek. Akkor most hülye vagy csak nem érdekli, hogy mi van a feleségnek.
Azóta mi van nem tudom
Nem feltétlen nem érdekli, hanem sokszor van, hogy az ember tudatosan tagadja. Én a 10. meg 13. válaszoló vagyok.
Én ugyanezt csináltam. Sok volt az árulkodó jel, de annyira nem akartam, hogy fájdalmat érezzek, hogy "nem vettem róluk tudomást". Utólag belátva nagy hiba volt, de akkor valamiért így védekeztem.
Lehet.
Ki tudja, hogy a feleséget miért nem érdekli a férj több órás "eltünése"
Hihetetlenek ezek a megcsalások😀vagy a módjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!