Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Féltékeny nők! Mivel tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny nők! Mivel tudtátok kezelni a féltékenységet?

Figyelt kérdés
Első kapcsolatomban megcsaltak, és azóta nem tudok megbízni senkiben, hiába próbálom. Tudnátok ötletet mondani, mit próbáljak ki, mi éri meg? Pszichológus nem segített sajnos
2021. jan. 26. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Miért kell mindenkit büntetni azzal amit egy valaki okozott neked?
2021. jan. 26. 23:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem is rossz, de mindig bevillan az a tett, és borzasztóan elszomorít. :( És nem tudom hogy tudnám elterelni a figyelmem, vagy megváltoztatni a gondolataimat
2021. jan. 26. 23:54
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
#1 ott a pont! 👍
2021. jan. 26. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Önbizalom növeléssel.
2021. jan. 26. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

nekem úgy sikerül(t), hogy a barátom nagyon türelmes velem. komolyan veszi ha rámjön a féltékenység, és elmagyarázza hogy ne aggódjak, stb.

így látom hogy tényleg fontos vagyok neki, meg rengeteg más módon is bizonyítja, és így már ez egyre kevesebbszer jut eszembe.

2021. jan. 26. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

A mostani párom ilyen. A férje félrekúrt. Elváltak. Most meg én szívok miatta.

Szakítottunk. Àtgondolta mit veszít, ígérte hogy megváltozik.

Eddig nem vészes a helyzet csak ritkán jön elő és hamar leállitom.

2021. jan. 27. 00:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bízok meg senkiben olyan téren hogy nem csal meg, ez régóta így van, pedig nincs semmi rossz tapasztalatom. Egyszerűen csak naivitás szerintem azt gondolni hogy biztos hogy nem fog soha megcsalni. Szintek vannak persze, akiből azt néztem ki hogy az első lehetőségnél megcsalna, azzal szakítottam. Helyette a bizalom nekem mást jelent. Például azt, hogy tudom hogy soha nem fog nekem ártani, számíthatok rá, és ha valami hatalmas dolog nem történik akkor nem is hagy el. Nincs bennem semmi féltékenység, okot sem ad rá, de nem is nyomozgatok.
2021. jan. 27. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem érdekel, ki mit gondol majd emiatt rólam, de nekem az volt a megoldás, hogy én megcsaltam. A kapcsolat első pár hónapjában, mikor eszembe se jutott volna, hogy megcsaljam, folyamatosan rosszul voltam, fizikai fájdalmaim lettek a nyomasztó érzés miatt. Tudtam, hogy ez nem mehet tovább és változtatnom kell. Nem egy sráccal voltam együtt ez idő alatt és ezután egy fikarcnyit sem érdekelt már, hogy ő mit csinál. A ráadás az volt, mikor biztos forrásból megtudtam, hogy neki nem volt köze semmilyen csajhoz és én abszolút nyerő pozícióban voltam.
2021. jan. 31. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy gondolattól: soha senkiben nem szabad 100%-ig megbízni. Olyan pasival kell összejönni, aki eleinte jobban szeret. Lefektetni a játékszabályokat és persze, megfenyegetni, h ha megcsal, neki kampec egy életre ( :D ) .

Még valami: egy pasi sem tudhatja meg, mennyire oda vagy érte. Sok a genya, engem pl nem csaltak még meg, vagy nem tudok róla, nem érdekelne ha mégis. Gyanú volt, de a nőknek van egy bizonyos érzékük, ami megsúgja, hogy bizony a pasi már menne félre (legtöbbel így szakítottam). Ez a képesség minden nőben ott van (!) csal sokan nem akarnak a megérzésükre hallgatni.

Nem hiszem, hogy 2X is ugyanoda beüt a villám..

2022. ápr. 17. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!