Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az enyém a gyerek. Párom még nem tudja, hogy tudom. Mi a következő lépés?
Amikor összejöttünk kb. akkor lett terhes, de nem gondoltam bele, hogy esetleg az előző partnerétől. Most egyéves a kicsi és apasági teszt után bizonyos, hogy nem az enyém. Nagyon valószínű, hogy párom tisztában volt a dologgal, mert anno indítványozta a gumi nélküli szexet, amibe én nem mentem bele, aztán nagy meglepetést színlelve adta elő, hogy teherbe esett.
A kicsiről nem akarok lemondani még így sem. A bíróság valószínű az anyjának ítélné, akinek ezek után viszont semmi erkölcsi joga nincs, hogy nevelje, mert értéket nem fog tudni neki átadni, csak romlást. Másik megoldás egy külföldi ország, ahol nem érvényesíthető magyaroroszági kiadatás és ahol pár hónapot már éltem. De azt sem szeretném, hogy az anyját soha ne lássa a "fiam".
Amikor összekjöttetek, lehet még ő sem tudta, hogy terhes.
Lehet, hogy máig sem tudja, csak reméli, hogy a tiéd.
A másik csávóval vége, és veled van, ez tuti.
Ha szereted a nőt és a gyereket, miért nem beszélitek meg?
Más is nevel másik kapcsolatból született gyereket, de ezt Te vártad, te izgultál az ultrahangoknál, hogy minden rendben-e.
Közös is lehet még később, de nem a vér számít.
Beszéljetek. Ez legyen a következő lépés.
A gyerekrablást még ilyen hülyeségeket még felejtsd el 😅
Kérdező, nem tudom, mi történt január óta, de ebből a helyzetből ma Magyarországon így nem tudsz jól kijönni, nem tudod szétválasztani a veled aljas módon bánó nőt az egy éves gyerekétől. Én biztos, hogy nem akarnám leélni az egy darab életemet egy hazug "társsal", szóval a lehető legkisebb működő rossz elve alapján azt tenném, amit az itteni Kérdező tett: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Aztán, ha akarnám bőven lehet még gyerekem egy valódi társként viselkedő nőtől egy hazug nőszemély helyett.
Viszont VIGYÁZZ, mert az apasági vizsgálat után maximum egy évig léphetsz, és szabadíthatod ki magad ebből a helyzetből, utána a világon semmilyen lehetőséged nem marad, és a nő nyugodtan nézhet tovább baleknak, válhat el, és követelhet tartásdíjat, akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!