Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt túlélni?
#10 és, Te nem a feleség vagy?
Ne adjál buta tanácsokat szegény férjnek. Még, hogy rontani a helyzeten egy hivassal a pasinak? Na ezen ami van ugyan már mit lehet elrontani? Hogy a feleség most csupán lesz.@r utána pedig haragudni is fog? Vagy mi lehet még rosszabb? Ő rá se a pasi se a feleség nem volt tekintettel, de ő nehogy valakinek a lelkébe gázoljon.. Szegényeknek..
Igen, az igaz, hogy ez nem új keletű probléma és eléggé vak volt a férj, sőt balek. Mert amit ő megengedett a feleségének az már túl van egy ésszerű határon. Ez másképp nem is vegzodhetett csak úgy, hogy fűvel fával meg lesz csalva. Kollégákkal bulik, pénz amennyit akar soha nem kérve számon stb. Azért ebből én úgy szűröm, hogy nem 1-2 buliról van szó, hanem amíg a pasi dolgozott vagy otthon kuksolt addig a nő bizony habzsolta az életet. Ebben nagy hibát követett el a férj, hogy nem kettőjükről szólt a dolog.
Viszont... Először is ha nem kapott meg az asszony valamit ami hiányzott akkor az első, hogy próbálok beszélni a férjemmel, hogy nem a pénz a minden, lelkem, érzelmeim és testi kívánalmaim is vannak. Hisz őt választotta egykor, annyira csak nem lehet számára közömbös. Másodszor.. Ha már megtortent a dolog, akkor nehogy már még a feleségnek álljon feljebb, hogy neki nincs miért bocsánatot kérnie és a férj távozzon a közös házból. Nehogy már.. Ez mekkora riba.c szemét ez a nő? Szerinted pedig majdhogynem rendben van ez, sőt a férj ne rontson a helyzeten?
Igenis álljon a sarkára és tegye amit kell úgy, hogy csakis saját érdekeit nézi ezek után mert mást egyik sem érdemel aaz érintett felek közül. És mivel a gyerekek nagyok én bizony tán felégetnék magam mögött mindent. Ha tüzet akartak akkor had égjen.
Nehogy elmenj a lakásból, ki fogjátok bírni. Ő kufircolt, ő menjen, ha akar. Pont arra apellál, hogy ő ott maradhat a készben.
Atéltem, én nő vagyok, egyidős veled, de nem hagytam el a lakást.
Idővel minden jobb lesz, de ne hagyd magad átverni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!