Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a párokról, ahol megengedik egymásnak, hogy legyen külső kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

2021. jan. 8. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Ott az egyik csak megalkuszik. Sok szempontból betegesnek tartom. Semmi értelme.
2021. jan. 8. 07:00
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem értek vele egyet, de becsülöm, hogy legalább kulturáltan megoldották és az ilyesmit annak ellenére is, hogy nem tartom vonzónak, megcsalásnak sem tudom venni.
2021. jan. 8. 07:14
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem nagyon van véleményem róluk, egészségükre. A magam részéről én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni, de ha nekik jó, akkor sok boldogságot hozzá.
2021. jan. 8. 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Az a véleményem, hogy páronként vàltozhatnak az okok, amiért így döntöttek.

Én egy ilyenben vagyok a férj barátnőjeként. Én is azt látom itt, hogy az egyik belekényszerítette a másikat, ő pedig mivel azt hitte, hogy ennél jobb sosem lesz, neki ennyi jár, ezért belenyomorodott.

Mostanság kezd tudatosulni benne, hogy lehet màs is egy kapcsolat, nem kell megalkudva, érzelmi nyomorban leélni egy életet.

Sokszor van anyagi függőség, gyerek, félelem a család, barátok vèlemènyétől, hogyha válnának, és sokszor kishitűek is, hogy biztos ennél jobbat nem talàlnának, úgyhogy inkább szenvednek èvekig. Kb ezek miatt szoktak együtt maradni.

2021. jan. 8. 08:16
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Értelmetlennek tartom, de elfogadom a tényt, hogy ilyen is van. Sajnálom őket, mert egy meghitt kapcsolatnak mint mása.
2021. jan. 8. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkét személynek megfelel, ő dolguk. Ha valaki tiltakozik ez ellen, kiléphet a kapcsolatból. De, úgy a korrekt, ha kétfele nyitott, ami nem jelenti azt, hogy kötelező élni is a nyitottsággal.
2021. jan. 8. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Az utolsó mondat helyesen: "Sajnálom őket, mert egy meghitt kapcsolatnak más a varázsa."

Elnézést.

2021. jan. 8. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez a jövő, ha a hosszútávú kapcsolatokat nézzük. 25-30 évet nem lehet úgy leélni egy emberrel, hogy soha másra se nézel. Ha ezt mmindketten belátják 10-15 év alatt és átállnak a nyitott házasságra, szerintem mindneki sokkal bodlogabb lenne és kevésbé frusztrált.
2021. jan. 8. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell feltétlenül se nyitott, se zárt házasság, a jövő az applikációkon keresztül közösségbe szervezödő embereké. Szexelni akarsz? App. Beszélgetni? App. Nyaralni? App. Lakótársat? App. Szeretné valakivel gyereket vállalni? App. Ha tetszik ezt, ha lepontozzák ezt, ha nem effelé mutat a társadalom. Persze lesznek, akik tudatosan ez ellen mennek, hagyomanyőrzők és amisok is vannak.
2021. jan. 8. 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jók :)
2021. jan. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!