Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő FÉRFIAK, kihagynátok?
Van alibid arra az időre. Ingyen van. Senki és semmi nem zavarna titeket. Nincs betegsége a lánynak. Nem lesz terhes a lány. Nem is mondaná el senkinek.
Ilyen feltételeke mellett, megcsalnád vele a párodat?
30.-nak.
De az élet nem kívánságműsor. Ha kapsz egy tányér pörköltet az ingyenkonyhán a Blahán, akkor zabáld meg, és ne sipítozz, hogy kihűlt, meg kérsz uborkát mellé, meg innál is, meg amúgy is, te sült szarvast akarsz,...
Az utobbi pár link oke
De az elsőt kihagyom
Semmilyen
Egyrészt nem nagy szám a csaj, vannak klasszisokkal szebbek is, másrészt tőlem lehet bármilyen, én a feleségemet szeretem, senki nem ér a nyomába sem, és nem csalnám meg, soha senkivel. Nekem ő a legszebb, legdögösebb, legokosabb, legszexibb, nem vágyom más nők testére. Szeretem és vonzódom a feleségemhez, ő izgat fel, egyszerűen nem kell más.
Ha tudnád mi az, megtalálni életed szerelmét aki még ezt viszonozza is, fel se merülne a kérdés, hogy megcsalod e. NEM.
Emellett saját magammal szemben is vannak bizonyos igényeim, nem vagyok gerinctelen ember, és szeretnék belenézni a kedvesem szemébe, meg a tükörbe is.
És még egy dolog. Amit 2 ember tud, az soha nem biztos, hogy nem derül ki. Olyan nincs, hogy 100%nem mondja el másnak az, akit megdugtál. Csak mert megígéri? Ugyan már. Ha párkapcsolatban, házasságban élsz, akkor hűséget fogadtál, mégis megszegted az ígéreted a megcsalással/ vagy kész vagy megtenni ha ilyen kérdés felmerül benned. Mondani bármit lehet. Üres szavak, ha valódi tettek nem társulnak hozzá.
Nem akkor vagy hűséges, ha a másik nem tudja meg, nem buksz le. Akkor vagy az, ha lenne lehetőséged de nem élsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!