Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő FÉRFIAK, kihagynátok?
Van alibid arra az időre. Ingyen van. Senki és semmi nem zavarna titeket. Nincs betegsége a lánynak. Nem lesz terhes a lány. Nem is mondaná el senkinek.
Ilyen feltételeke mellett, megcsalnád vele a párodat?
Ez most a másik kérdés párja?
Egyébként ez nem ilyen egyszerű, hogy egy kép alapján eldöntsem. Vonzó a kiscsaj, de egy ilyen stílusnál sokkal több kell, hogy egyáltalán elgondolkozzak a megcsaláson
Kihagynám, egyrészt nem csalnám meg a páromat, másrészt semmi vonzó nincs benne (17 éves lányka, aki idősebbnek próbál tűnni), harmadrészt biztos vagyok benne, hogy nem lenne benne pár vágyamban, amikre a párom bármikor vevő.
Ne magadból indulj ki. ;)
29F
Alibi... mint ha feldarabolni akarnád, nem megdugni. De a szóhasználat arra utal, hogy te is érzed, hogy ez bűn a pároddal szemben.
Egy megcsalás után minden megváltozik. A legtöbb nő egyből kiszúrja, hogy bűntudatod van. Ez egy öngerjesztő folyamat.
Te ezt most úgy képzeled, hogy semmi következménye, nem buksz le, a nőd se tudja meg, és te se mondod el. Nincs bűntudatod, nincs gáz.
Én egy ilyen után nem tudnék a feleségem vagy a lányom szemébe nézni. Nincs az a lyukacska, akiért érdemes őket kockáztatni.
" A legtöbb nő egyből kiszúrja, hogy bűntudatod van. Ez egy öngerjesztő folyamat."
Komolyan? Azt mondod, hogy a tucatnyi kérdsést, hogy "kiderült évek óta csal a párom" nem is nők írják? :)
Én nem hagynám ki!!
Bele mennék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!