Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, nem dobtam, de már nem tudok úgy tekinteni rá, mint leendő gyermekeim anya és inkább szexelnék a világgal. Mit tegyek?
Állj egy jó kis bosszút.
Tegyél úgy, mintha belemennél, hogy rendes életet éljetek.
Közös hitelt nyilván ne vegyél fel a színjáték kedvéért, a bankot nem érdekli, hogy nem gondoltad komolyan.
Na szóval, ezek után szépen dugjál csak meg minden mozdítható nőt, akit csak tudsz. Ha gyanakszik a csajod, természetesen tagadj mindent. De azért legyen folyamatosan bizonytalanságban.
Próbáld meg a csajodat a bűntudatra rájátszva minden szinten kihasználni, szexuálisan, anyagilag, lelkileg.
Majd ha már teljesen kikészítetted, akkor végső csapásként egyszer amikor elmegy otthonról, várd úgy, hogy zár lecserélve, cuccai kipakolva a ház elé, te meg egy fullos bigével az oldaladon az ablakból/erkélyről vigyorogva közlöd vele, hogy ki van rúgva, mehet, amerre lát.
Én sem értem a kérdést.
Minek vagy egy ilyennel? Ki kell dobni és úgy éled az életed ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!