Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, nem dobtam, de már nem tudok úgy tekinteni rá, mint leendő gyermekeim anya és inkább szexelnék a világgal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rendes viszonya volt, ameddig non-stop dolgoztam egy autókereskedés miatt. Sose mondta, hogy baj van. Könyörgött, hogy bocsássak meg és folytassuk a kapcsolatot, de én már nyitott kapcsolatot akarok, swingerezni, párcserézni vagy csak egyszerűen szexelni minden szembejövő csajjal, aki hagyja magát. Nem bízom benne, de nem is érdekel ez, csak az, hogy kihagytam 12 évet és rengeteg alkalmat az életemből. Ő ezt nem támogatja, rendes életet akar.

2021. jan. 5. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Állj egy jó kis bosszút.

Tegyél úgy, mintha belemennél, hogy rendes életet éljetek.

Közös hitelt nyilván ne vegyél fel a színjáték kedvéért, a bankot nem érdekli, hogy nem gondoltad komolyan.

Na szóval, ezek után szépen dugjál csak meg minden mozdítható nőt, akit csak tudsz. Ha gyanakszik a csajod, természetesen tagadj mindent. De azért legyen folyamatosan bizonytalanságban.

Próbáld meg a csajodat a bűntudatra rájátszva minden szinten kihasználni, szexuálisan, anyagilag, lelkileg.

Majd ha már teljesen kikészítetted, akkor végső csapásként egyszer amikor elmegy otthonról, várd úgy, hogy zár lecserélve, cuccai kipakolva a ház elé, te meg egy fullos bigével az oldaladon az ablakból/erkélyről vigyorogva közlöd vele, hogy ki van rúgva, mehet, amerre lát.

2021. jan. 5. 16:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Á, elég ge ci tudok lenni, de azért a saját életemet is megnyomorítanám ezzel, amúgy is inkább én szívódnék fel
2021. jan. 5. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Dugjál nyugodtan,nem fogja érdekelni ne aggódj.Nyitott kapcsolat teljesen jó,ennyi év után már belefér.
2021. jan. 5. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de akkor mégis mi a kérdés? Dugjál fűvel-fával, ha erre vágysz. Valami miatt mégis csak félsz kilépni ebből a kapcsolatból.
2021. jan. 5. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem a kérdést.

Minek vagy egy ilyennel? Ki kell dobni és úgy éled az életed ahogy akarod.

2021. jan. 5. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Na együtt maradtatok vagy szétmentetek? Vagy nyitott kapcsolatban vagytok?
2021. aug. 25. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!