Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megcsalta már a volt/mostani párját? Mi a te történeted?
Nem igazán teljes a szex es a körülmenyek is ugy alakultak persze elitelendő és én vagyok a hibás !
F
Igen, kihült a kapcsolatunk szex sem volt évek óta. Ez van.
N
Igen, és engem is csaltak már meg.
Volt, hogy egyszerre oda-vissza kölcsönös volt a dolog, és volt olyan is, hogy, miután összejöttünk, utána visszament, ahhoz akit velem megcsalt exéhez.
Ez utóbbi volt a legszánalmasabb szerintem, kutyába tette a palit velem, majd visszament és még egy gyerek is lett. Így utólag nem bánom, mert emlékszem mennyire megaláztam a nőt az ágyban. Hányszor csorgott az arcán meg a torkán le a málna :DDDD
Én 12 év házasság után mentem bele szeretői viszonyba (nem én kezdeményeztem....)
6 év teljesen átadtam magam a gyerekeknek. Ezalatt folyamatosan a kritikát kaptam: ezt miért nem úgy csinálom azt miért nem úgy...miért nem építek karriert...de közbe legyek otthon állandóan a gyerekkel ha beteg.....fogyjak le....de közbe ne járjak el napközben sportolni hanem neveljem a gyerekeket stb
Meguntam, elfáradtam ebben. Igent mondtam az első f.nak aki észrevette hogy még nő vagyok.
Azóta is tart a viszonyunk.
Egyelőre nem szeretném elhagyni a férjem, egyrészt a gyerekeknek fontos hogy családban nevelkedjenek meg hát feltettem az életem első felét a páromra, mindent háttérbe szorítottam érte és a gyerekekért. Őszintén szólva nem tudnám egyedül csinálni, azt hittem nem kerülhetek ilyen helyzetbe és ő mindig értékelni fog. Lehet hogy még fog, lehet hogy ez is csak egy hullámvölgy, de mire a gyerekek kirepülnek az még 10 év...és a Te történeted mi kérdező?
#7 vagyok
Nem értem miért kellett lepontozni.
Vállalom bárki előtt, aki ismeri közelebbről és aki nem a történetet, hogy igenis visszagondolva élvezettel tölt el, hogy egy képmutató hűtlen nőt, hogyan aláztam meg az ágyban.
Igenis megérdemli, aki ennyire kutyába rakja viszont az “élete szerelmét”.
A kérdésre válaszoltam.
Nem értem azokat, akik a kérdésre kattintanak majd lepontozzák egy ilyen témában a válaszolókat, azok Csipkerózsika történetekre számítottak azért csalódottak a kissé durvább válaszok miatt?
Elég sok megcsalt lehet itt ...😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!