Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, aki megcsalta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megcsalta már a volt/mostani párját? Mi a te történeted?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy olyanok írjanak, akikre vonatkozik a kérdés. Köszönöm.
2021. jan. 2. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%
STD hotel lett
2021. jan. 2. 20:19
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem igazán teljes a szex es a körülmenyek is ugy alakultak persze elitelendő és én vagyok a hibás !

F

2021. jan. 2. 20:20
 3/16 anonim ***** válasza:
26%

Igen, kihült a kapcsolatunk szex sem volt évek óta. Ez van.

N

2021. jan. 2. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Exem az igazi, ezen senki nem tudott változtatni. Sokszor megesküdtem, hogy soha többet, de mindenki mellől visszacsábultam hozzá.
2021. jan. 2. 20:34
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Évekig tartott. Mindketten amugy parkapcsolatban voltunk. Sose derült ki
2021. jan. 2. 20:38
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
HPV-ét terjesztett így szakítottunk
2021. jan. 2. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
13%

Igen, és engem is csaltak már meg.

Volt, hogy egyszerre oda-vissza kölcsönös volt a dolog, és volt olyan is, hogy, miután összejöttünk, utána visszament, ahhoz akit velem megcsalt exéhez.

Ez utóbbi volt a legszánalmasabb szerintem, kutyába tette a palit velem, majd visszament és még egy gyerek is lett. Így utólag nem bánom, mert emlékszem mennyire megaláztam a nőt az ágyban. Hányszor csorgott az arcán meg a torkán le a málna :DDDD

2021. jan. 2. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Én 12 év házasság után mentem bele szeretői viszonyba (nem én kezdeményeztem....)

6 év teljesen átadtam magam a gyerekeknek. Ezalatt folyamatosan a kritikát kaptam: ezt miért nem úgy csinálom azt miért nem úgy...miért nem építek karriert...de közbe legyek otthon állandóan a gyerekkel ha beteg.....fogyjak le....de közbe ne járjak el napközben sportolni hanem neveljem a gyerekeket stb

Meguntam, elfáradtam ebben. Igent mondtam az első f.nak aki észrevette hogy még nő vagyok.

Azóta is tart a viszonyunk.

Egyelőre nem szeretném elhagyni a férjem, egyrészt a gyerekeknek fontos hogy családban nevelkedjenek meg hát feltettem az életem első felét a páromra, mindent háttérbe szorítottam érte és a gyerekekért. Őszintén szólva nem tudnám egyedül csinálni, azt hittem nem kerülhetek ilyen helyzetbe és ő mindig értékelni fog. Lehet hogy még fog, lehet hogy ez is csak egy hullámvölgy, de mire a gyerekek kirepülnek az még 10 év...és a Te történeted mi kérdező?

2021. jan. 2. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
#8 Attól még, hogy kapsz kritikákat, nem kéne félrelépned... Mindenki kap én is, de inkább megbeszéljük a dolgokat értelmesen. De gondolom, ha félrekúrni van időd, akkor mennyit foglalkozhatsz a gyerekeiddel. Menj el inkább futni helyette, azzal is égeted a kalóriákat. 😏
2021. jan. 3. 08:28
 10/16 anonim ***** válasza:
59%

#7 vagyok

Nem értem miért kellett lepontozni.

Vállalom bárki előtt, aki ismeri közelebbről és aki nem a történetet, hogy igenis visszagondolva élvezettel tölt el, hogy egy képmutató hűtlen nőt, hogyan aláztam meg az ágyban.

Igenis megérdemli, aki ennyire kutyába rakja viszont az “élete szerelmét”.

A kérdésre válaszoltam.

Nem értem azokat, akik a kérdésre kattintanak majd lepontozzák egy ilyen témában a válaszolókat, azok Csipkerózsika történetekre számítottak azért csalódottak a kissé durvább válaszok miatt?

Elég sok megcsalt lehet itt ...😂

2021. jan. 3. 09:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!