Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom megdugni az asszonyt, megcsalás-e ha a barátaim megdugják helyettem (többen is)? Neki egyébként jólesett!
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 17:25
11/16 A kérdező kommentje:
Megjött az első!
Szinte azonnal vetkőztette az asszonyt, nekem meg azt mondták, hogy kuss, mivel nem tudsz, nézheted, ha akarod :(Megnéztem,az egész tartott 2 órát.Közben kértek inni, meg törlést.
2021. jan. 4. 14:55
12/16 anonim válasza:
Szerintem te azt várod, hogy mi is megallazunk mert erre gerjedsz. És elvezkedsz a saját kitalált sztoridon
13/16 anonim válasza:
Legalább megpróbálhattál volna valami kreatívabb történetet.
14/16 anonim válasza:
1. Aki ilyenre képes, nem a barátom.
2. Ha az asszony azt mondja holnaptól falióra vagy, akkor délben kakukkolni fogsz?
3. Mindenki azt csinál amit szeretne, csak a saját döntésed tudod befolyásolni. Ha neked megcsalásnak számít, nem fér bele a kapcsolatba, cselekedj.
15/16 anonim válasza:
Jobb lett volna egy veled egykorúval összeházasulandózni, akkor együtt nézhetnétek az exathlont vagy a való világot, milyen romantikus lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!