Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom megdugni az asszonyt, megcsalás-e ha a barátaim megdugják helyettem (többen is)? Neki egyébként jólesett!
???
Tudom, hogy provokációnak szántad a kérdést, de azért erre lehet értelmesen válaszolni. Ha ti ketten a pároddal ezt megbeszélitek, hogy így szeretnétek, és ebbe mindketten önként beleegyeztek, akkor nincs ezzel semmi probléma.
Ha a kerdes valos, akkor:
Ha nektek ez igy jo, ebben egyeztetek meg, akkor nem megcsalas. Leteznek nyitott kapcsolatok, hazassagok. Hatba ne tamadjatok a masikat, szerintem ez a lenyeg. Fektessetek le a szabalyokat, es legyen ugy minden.
Na, szóval régen volt egy kérdésem, amire senki nem válaszolt,hát, gondoltam felrakok egy új fontos kérdést.
Tehát: István napkor baráti körben(hárman pasik, meg az asszony) beszélgettünk.Felmerült a kérdés szex ügyben is.Aztán ott elhangzott az a mondat, hogy nekem volna kivel, de nincs mivel.Az asszony elmondta nekik, hogy már fél éve nem tudok, és nevetett, meg mondta, hogy nem elég az ujjam, meg a nyelvem.16 évvel fiatalabb nálam.Szóval akkor leitattak, az asszony meg kapott valamit, amitől nagyon beindult. Hamar lekerült róla minden, és (finoman szólva)ketten magukévá tették.Aztán szilveszterkor megint összejött a csapat+1 fő. Ezek 45-48 évesek,az asszony 48, én 65.Kártyáztunk, vetkőztetőst.A asszony mindig vesztett, hamar lekerült róla minden, engem meg itattak.Éjfél után aztán mind a 3 többször is megdugta az asszonyt amit én csak néztem. Amikor másnap beszéltünk róla, azt mondta, ez nem megcsalás, mivel én nem tudok dugni.Azóta jelentkeznek, hogy jönnének segíteni.Az asszony meg belement, hogy egyesével jöhetnek, én meg nézhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!