Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyanok tapasztalatára lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanok tapasztalatára lennék kíváncsi, akik megbocsájtottak, vagy legalábbis megpróbáltak túllépni azon, hogy folyamatosan megcsalják őket. Mi lett a kapcsolat vége? Meddig próbálkoztatok?

Figyelt kérdés
Csak komoly, segítőkész kommenteket kérek, nem cseszegetést.
2020. dec. 20. 17:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Évek óta, több hosszabb-rövidebb viszony
2020. dec. 21. 11:50
 12/16 A kérdező kommentje:
#10 Miért kérdezted mióta, ha aztán nem válaszolsz?
2020. dec. 21. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg akarod bocsájtani a sorozatos megcsalást, akkor az alábbiakat ajánlom:

- AIDS teszt

- IQ teszt

Az egyik tuti negatív lesz nálad, a másiknál csak bízhatunk a megfelelő eredményben...

2020. dec. 21. 16:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért gondolod így?
2020. dec. 21. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.azért kérdeztem mert nekem már a 3 hónap is hosszú volt plussz előtte a másik 3 amíg fűzték egymást.

Vannak férfiak akiknek ha semmi bajuk otthon akkor is kell egy másik nő néha.Az ilyen tipus nem fogja abbahagyni sajnos.Én ezt nem tudnám elviselni.

Neked kell mérlegelni, hogy akarod e így is, hogy néha félremegy.Sok nő belemegy, de még több nem.Ezt tényleg neked kell eldönteni.

2020. dec. 21. 20:54
 16/16 Era50 ***** válasza:
100%
Az én párom ma cuccolt haza több mint fél év külön élés után.. Most utáom és megvetem magam, és fog sincs hogyan folytatjuk tovább? Mindent megbant, de nem tudom hogy vagyok képes megbocsátani neki, főleg úgy h ez már nem az első eset. Hosszú vívódas és gyötrődés kísérte a döntesemet, hogy hazaengedtem. A valóoerünk folyamatban van. Mögöttünk nagyon hosszú közös élet áll, már bocsajtottam meg neki, akkor rendbe jöttünk, sőt pozitívan értékeltem a dolgot valamilyen szinten, mert jobb lett a kaocsokatunk. Ez 15 éve volt... Most csak beigazolódott, hogy aki egyszer megtette, meg fogja tenni újra! Ne bocsassatok meg, ha elég erősek vagytok hozzá!
2021. jan. 15. 23:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!