Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek akik negcsaljátok a párotokat,hogyan tudtok a szemébe nézni és mindeközben eljátszani a tökéletes anyát és feleséget?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 19:37
11/15 anonim válasza:
Férjek akik megcsaljátok a párotokat,hogyan tudtok a szemébe nézni és mindeközben eljátszani a tökéletes apát és férjet?
Na? Savanyú a szőlő mi? Nem kell csak a nőket beállítani bűnösnek.
12/15 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy ezt a férfiak is teszik. Ilyen egyszerű. Amúgy tényleg mi köze a gyereknevelésnek ahhoz, hogy az anya éppen kivel szexel? Már megint egy ratyi kérdés.
13/15 anonim válasza:
Kulvilag felé álomcsalád vagyunk amugy meg egy fos a kapcsolatunk. Ezért...
14/15 anonim válasza:
Bár nem voltam feleség, se gyerek nem volt, azért leírom, hogy hogy volt nálunk. exemtől nem kaptam semmit, sem az ágyban sem az asztalnál, csak a szidást, néha meg is ütött, ezért én az égvilágon semmilyen lilkiismeret-furdalást nem éreztem, amikor megcsaltam. Simán a szemébe néztem, és csak az azt az egyet sajnálom, hogy amikor utólag leírtam neki, hányszoer csaltam meg, és ebből hányszor a saját házában, nem nagyon aakarta elhinni.
15/15 anonim válasza:
Több mint tíz éve ugyanahhoz vagyok hűséges testben és lélekben.
Mert van, akihez lehet. Akit sosem bántanék még ezzel.
Hozzáteszem, nem csak a férjem volt hibás abban, hogy megcsaltam. De nem bántam meg, így élek most boldogságban, megbecsülésben. Nekem is nehéz volt a gyerekek szemébe nézni, elmondani, elválni, kínlódni. De nem szabad vergődni egy rossz kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!