Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod azzal viccelődik, hogy te biztos megcsalod őt, akkor valójában ezzel azt próbálja leplezni, hogy ő csal meg téged?
Nem kell mindent túlbonyolítani.
Ismertem olyan párt, akik azzal viccelődtek, hogy a csaj mit csinálma XY pasival, de közben röhögtek, meg smároltak.
Nem kell gyanusitgatni . Az mar nem divat.
Lehallgatokeszuleket rejts el otthon meg a cuccai kozt.
Kicsit vedd lazabban.
😂😂
Ha apu élne, olyan gond nem lenne, hogy engem valaki megakarna csalni🤷🏼♀️
De ez túlbonyolítás.
Mi az, hogy ezzel viccelődik???
Ez egyáltalán nem vicces, maximum vicces köntösbe akarja bújtatni a s*ggfejségét. Számomra ez sosem volt vicces, hanem sértő, de minimum idegesítő.
Nem hiszem, hogy az ő hűtlenségét akarja ezzel leplezni, inkább a bizonytalanságát, és azért mondom, hogy s*ggfej, mert ehelyett az energiavámpírkodás helyett játszhatna nyílt lapokkal, és elmondhatná, hogy milyen érzések vannak benne ezzel kapcsolatban.
1: az pedig, hogy az egyik a másik előtt mondja, hogy mit csinálna mással, hiába röhögnek, megalàzó és suttyó dolog, pláne nyilvánosan. Én mindig szànom az ilyeneket, hogy annyira hülye, hogy a saját megalázásán röhög. Normális emberek nem ezen vicceskednek.
Amúgy pedig ismerek 1-2 olyat, aki nyilvánosan nevetgél közben, de a tüske benne marad emiatt.
Én szoktam ilyenekkel viccelődni. Pl ha megyek valahova a barátaimmal, es kérdezi meddig maradok, akkor mondom, hogy na mi van, tudni akarod meddig lehet itt a szeretőd?
De ez csak poén, attól még nem csalom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!