Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány/nő viccelődik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány/nő viccelődik, csipkelődik veletek és mosolyog, miközben beszélgettek egymással, automatikusan barátként kezditek el kezelni?

Figyelt kérdés

Én általában ilyen vagyok, szeretek lazább, haveribb hangnemben kommunikálni, és meg is van az eredménye, azazhogy nincs. Pedig nem hiszem, hogy csúnyább lennék az átlagnál. Kíváncsi lennék, hol rontom el.

(Nem randikon tanúsítok ilyen viselkedést, odáig el sem jutok.)

2019. dec. 28. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha mosolyogsz vagy laza vagy, de akivel más a terved, azzal ne tesóskodjál.
2019. dec. 28. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
barátzóna
2019. dec. 28. 21:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Hogy kell nem tesóskodni?

Esküszöm, elkezdtem irigykedni azokra, akik arról panaszkodnak, hogy a "hülye" pasiknak már az is elég a bepróbálkozáshoz, ha kedves velük az ember lánya. (Hogyne.)

2019. dec. 28. 21:43
 4/7 opened paradise ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel baj, de még randin sem. Én szeretem, ha tudok csipkelődni egy lánnyal, ha gyerekes, ha nem. Ez is mutatja, hogy van humorérzéke és nem lesz savanyú.
2019. dec. 28. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hú ilyet csak fordítva tapasztaltam meg. Szerintem az lehet a gond, hogy nem tudják hogy úgy is közelednél, hiszen alapból közvetlen vagy. Szóval valahogy úgy kellene csinalni hogy leessen nekik.

És/ vagy szexualis tartalmú dolgokkal is viccelsz, oda - vissza, tehat megint nem tudni mikor vagy komoly, mikor viccelsz.

Sok pasit ismerek akiknek amugy kb a szajukba kell ragni ha akarsz valamit, egyszerűen ilyenek.

2019. dec. 28. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint imádom, ha egy nő ilyen.:) Szerintem ezzel semmi baj nincs, ahogy írod a külsőddel sem, szóval kicsit tovább kellene menni. Mit jelent nálad pl. a csipkelődés?
2019. dec. 28. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva van/volt. Pontosan ilyen voltam, ami részemről csak haverkodás volt, mégis mindenki úgy gondolta, akarok tőlük valamit és nyomulni kezdtek, meg a szájukra vettek. Azóta vissza is fogom magam kicsit, csak azzal vagyok ilyen, aki igazán tetszik.
2019. dec. 29. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!