Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány/nő viccelődik, csipkelődik veletek és mosolyog, miközben beszélgettek egymással, automatikusan barátként kezditek el kezelni?
Én általában ilyen vagyok, szeretek lazább, haveribb hangnemben kommunikálni, és meg is van az eredménye, azazhogy nincs. Pedig nem hiszem, hogy csúnyább lennék az átlagnál. Kíváncsi lennék, hol rontom el.
(Nem randikon tanúsítok ilyen viselkedést, odáig el sem jutok.)
Hogy kell nem tesóskodni?
Esküszöm, elkezdtem irigykedni azokra, akik arról panaszkodnak, hogy a "hülye" pasiknak már az is elég a bepróbálkozáshoz, ha kedves velük az ember lánya. (Hogyne.)
Hú ilyet csak fordítva tapasztaltam meg. Szerintem az lehet a gond, hogy nem tudják hogy úgy is közelednél, hiszen alapból közvetlen vagy. Szóval valahogy úgy kellene csinalni hogy leessen nekik.
És/ vagy szexualis tartalmú dolgokkal is viccelsz, oda - vissza, tehat megint nem tudni mikor vagy komoly, mikor viccelsz.
Sok pasit ismerek akiknek amugy kb a szajukba kell ragni ha akarsz valamit, egyszerűen ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!