Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők volt hogy gyanakodtatok hogy a párotok megcsal de csendben türtétek?
Ez a GYk, itt minden csaj kőkemény, azonnal kidobná a pasast, költözne a pasastól, mindegyik független, erős nő, aki simán a pasi nélkül is megáll a lábán akár 3 gyerekkel, szóval nincs gondolkozás, ő dönt.
(vagy állítja, hogy vele sem fordult elő ilyen, mert ugye, ha előfordult volna, akkor most költöznie kellene a 2 gyerekkel ;))
#4: Egy dolgozó nő, mint szinte mindne nő, miért is ne állna meg a saját láűbán. És a pasi? Ő megáll?
Amúgy saját lakásom van, jól keresek, gyerekem nincs, és úgy bxnám ki, mint macskát sz.rni az ilyent.
" költözne a pasastól,"
Ja, ismerjük a GYK párhuzamos világot, ahol csak férfiaknak van lakásuk, nőknek nem. Nem is vehetnek.
Én elköltöztem, kivettem egy lakást egy évig, problem? Vittem a gyerekemet meg kb két kocsifordulónyi cuccot.
Marhasokat tudnak keresni a nők amikor akarnak, se@@arcok.
Annyira sajnálom, hogy azóta egy intelligens jóképű sikeres pasim vaaaan :D
HAHAHAHAHAHA, négyeske :D
Most mit vagytok felháborodva? Hát én is pont azt mondtam, amit ti, hogy ez itt a GYK, itt mindenki 2-3 gyerekkel is megél egyedül a jég hátán...
A valóságban néha látni olyan párokat, ahol nem olyan kemény az asszonyka, mint az itteni nők, de nekik biztos nincs GYK regjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!