Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti hogy megcsal, igaz?
Ha 20 napja késik, és 35 napja szexeltetek, akkor pont kijön a matek, hogy peteéréskor voltatok együtt.
Viszont SOS fektess bele 500 ft-ot, vegyél egy nyamvadt tesztet, és csináljátok meg együtt. Lehet, hogy nem is terhes.
Az viszont fix, hogy ebből szakítás lesz. Ő elmondja, hogy lehet, hogy terhes, te meg azonnal támadsz, hogy biztos nem a tiéd, és megcsalt. Felelősség hárítás lvl 999. Mi van, ha nem csal meg?
Nem hinném hogy terhes, fogamzásgátló mellett gyakran elvéknyodik a méhnyálkahártya, így nagyon kevés, vagy egyáltalán nincs megvonásaos vérzés.
Amugy szerintem nagyon túlgondolod, pedig aztmonják erre csak a nők képesek. Ha nincs más gyanús dolog, szerintem kitárt, hogy megcsaljon. Ne vetítsd ki rá a félelmeid.
Beszéld meg vele.
Én még ilyet se hallottam, hogy valaki nem szeret a barátnőjébe élvezni...pláne ha fogamzásgátlót is szed. Érdekes vagy, minek vagy vele? Azért, mert más nincs épp?
Betegség, stressz miatt is késhet vagy kimaradhat.
Engem is érdekel, hogy mi lett a történet vége.
Kéne ide ilyen, hogy 2-5 év múlva minden kérdéshez az ember kiírja, hogy hogyan folytatódott a története, szerintem rengetegen vevők lennének rá.
Vajon azóta már egy 3 éves gyerek büszke apja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!