Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tuti hogy megcsal, igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tuti hogy megcsal, igaz?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek 20 napja késik elvileg, holnap akar testet venni. Az elmúl 3 hónapban 2x szexeltünk, de tuti hogy ez nem az, szóval fix hogy megcsal, viszont akkor nem és fizetem az abortuszt vagy a gyereket, tartsa meg a kis szeretőjével ha akarja... nem? Mit gondoltok? Miből jöhetek rá hogy megcsal? Találtam nála vadi új (még cimkés) sexy cuccokat, ez elég árulkodó nem? 27F

2020. dec. 10. 17:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Leszop? Fúj!
2020. dec. 10. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:
98%

Ha 20 napja késik, és 35 napja szexeltetek, akkor pont kijön a matek, hogy peteéréskor voltatok együtt.

Viszont SOS fektess bele 500 ft-ot, vegyél egy nyamvadt tesztet, és csináljátok meg együtt. Lehet, hogy nem is terhes.

Az viszont fix, hogy ebből szakítás lesz. Ő elmondja, hogy lehet, hogy terhes, te meg azonnal támadsz, hogy biztos nem a tiéd, és megcsalt. Felelősség hárítás lvl 999. Mi van, ha nem csal meg?

2020. dec. 10. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy megcsal. De ha nem bízol benne, akkor érdemes most megbeszélnetek, mielőtt még tényleg gyereketek lenne, mert így a kapcsolatnak semmi értelme.
2020. dec. 10. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem hinném hogy terhes, fogamzásgátló mellett gyakran elvéknyodik a méhnyálkahártya, így nagyon kevés, vagy egyáltalán nincs megvonásaos vérzés.

Amugy szerintem nagyon túlgondolod, pedig aztmonják erre csak a nők képesek. Ha nincs más gyanús dolog, szerintem kitárt, hogy megcsaljon. Ne vetítsd ki rá a félelmeid.

Beszéld meg vele.

2020. dec. 10. 20:25
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Én még ilyet se hallottam, hogy valaki nem szeret a barátnőjébe élvezni...pláne ha fogamzásgátlót is szed. Érdekes vagy, minek vagy vele? Azért, mert más nincs épp?

Betegség, stressz miatt is késhet vagy kimaradhat.

2020. dec. 10. 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha terhes akkor 4-5 hetes ilyenkor még észre se veszi az ember,nem véletlenül te csalod meg,ha már ilyen szépen bánsz vele.
2020. dec. 11. 07:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Huhh de ostoba vagy kérdező😂
2020. dec. 15. 16:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2023. nov. 13. 11:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, hogy mi lett a történet vége.

Kéne ide ilyen, hogy 2-5 év múlva minden kérdéshez az ember kiírja, hogy hogyan folytatódott a története, szerintem rengetegen vevők lennének rá.

Vajon azóta már egy 3 éves gyerek büszke apja?

ápr. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!