Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van értelme egy olyan házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy olyan házasságnak, ahol már az eljegyzés előtt is több megcsalás volt? Szeret a férjem? Mennyi esély van rá, hogy együtt maradunk és nem csal többet?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

Szeret ő a maga módján.😂

De miért mondtál igent kétszer is, annyi csalás után?

2020. dec. 3. 21:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom néhányan miért ennyire bunkók én most írtam ide először.. Ma tudtam meg, hogy megcsal a férjem, akivel pár hónapja házasodtunk össze és hogy végig csalt
2020. dec. 3. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Segítek 12: nem bunkók, csak gúnyolódnak... annyi eszed volt, hogy hozzámentél valakihez, aki orrba szájba csal, akkor mit vársz?
2020. dec. 3. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha véletlenül tényleg nem az vagy, akkor ne vedd magadra. Van egy kérdező, aki minden nap felteszi ugyanezt a kérdést. Baromi uncsi. De csak neked, csak most újra leírom:

1. Nincs

2. Nem

3a.Csak rajtad múlik

b.Nulla

2020. dec. 4. 00:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#12, ha most tudtad még az egészen más ügy.

Fogalmazhatnál pontosabban

Attól még ugyanúgy gondolom, ebben ne bízzál!

2020. dec. 4. 01:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kellene tennem. Úgy érzem egyáltalán nem is ismerem, végig csalt, mégis hogy szerethet így?!
2020. dec. 4. 11:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Azért vett el, mert tudta, hogy melletted nyugodtan csajozhat. Nem könnyű olyan nőt találni, aki tűri. Feleséget cserélgetni, meg hosszú távon fárasztó és gazdaságilag se praktikus. Igaza lett, lebukott, és nem csomagoltál össze neki. A poligám pasik mindig ilyen nőt vesznek el. Ne legyenek kétségeid, mindig csalni fog. A házasság meg addig tart, amíg tűröd, akár örökké.
2020. dec. 4. 11:59
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Szeret téged, de másokat is szeret. Ha van eszed, vele maradsz.
2020. dec. 4. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha van eszed, nem maradsz vele. Lesz olyan, aki majd megbecsül és nem tart melletted mást.

Kitartás!

2020. dec. 5. 00:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Nehez kérdés ...azt gondolom ezzel fiatalon nem lehet azonosulni.

Azt elfogadjatonak tartom higyha megbedzelitek es neked is van igényed mással szexelni akkor ez egy egyenrangu kapcsolat, a normalis hszassagok 20-25 eveben ez gyakori.

De ilyenkor nem életszerű.

Ez az ember nem akar tőled hosszutávu dolgokat, csak egy stabil mindig kéznél kévő puncit ha epp aznapra nem.kap újat...meg azt hogy kiszolgáld ...

Menekülj, bar ez gondolom nehéz , van biztos aki mebecsül es szeret es fogadd el hogy most ez nem.sikerült.

Sok sikert es türelmet.

2023. nov. 18. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!