Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem egy 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem egy 20 éves lánnyal mégis hogyan lehet ezt feldolgozni? Azt érzem hogy nem vagyok elég jó nő, belebetegszem ebbe a helyzetbe, a férjem szerint ez egy egyszeri botlás volt nem tesz ilyet többet, hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 2. 11:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
4-es köszi de az én házamban élünk, jó fizetésem van, és a szüleim támogatnak a gyerekek miatt, szeretem a férjem, egy világ omlott bennem össze
2020. dec. 2. 12:27
 12/33 anonim ***** válasza:
62%

Miért 'botlott' meg?

Milyen otthon a szexuális életetek?

Ezeket nem kíváncsiságból kérdezem, inkább azért, hogy magadnak feltedd ezeket a kérdéseket.

Véletlenül nem akad bele a farka egy másik nőbe, egyszeri botlás...

leültetek erről beszélni?

2020. dec. 2. 12:30
 13/33 anonim ***** válasza:
83%

11.

Ha a te lakásod, akkor teljesen nyugodt szívvel reptetheted ki onnan.

12.

Ja, ez a "botlás" olyan nevetséges kifejezés. Olyan, mint nőknél a "maga se tudja hogyan történt" :D Mindkettő ugyanazt takarja, csak ilyen gagyi eufemizmusok mögé bújtatva úgy érzik az emberek, hogy "kisebb hatása lesz" - holott nem, a megcsalás az megcsalás, dacára az ilyen idétlenkedéseknek, mint "vadászösztön" meg "nem érezte nőnek magát" meg van még vagy 1000 ócska duma mindkét nem részéről.

2020. dec. 2. 12:37
 14/33 A kérdező kommentje:
Rendszeresen volt szex szülés után sem hagytam el magam, nem tudja ő se miért tette, az eset óta nem beszélünk
2020. dec. 2. 12:41
 15/33 anonim ***** válasza:
96%

A 'nem tudja miért tette' az lefordítva annyit tesz, hogy nem tudott uralkodni magán.

Csak hülyén hangzana, és nehezebben fogadnád el, hogy elmondja, hogy meg akarta dugni és kész.

Hezitálsz azon, hogy válás legyen a vége?

Meg tudod neki ezt bocsátani?

2020. dec. 2. 12:47
 16/33 anonim ***** válasza:
56%
Ha rendszeresen volt szex, akkor én azért egy nemibeteg szűrést is javasolnék. Természetesen miután kibaxtad és rommá aláztad.
2020. dec. 2. 13:01
 17/33 anonim ***** válasza:
46%
A legegyszerűbb, ha elfogadod a nyilvánvaló tényt, hogy nem voltál elég jó. Az segít továbblépni, és fejlődni
2020. dec. 2. 13:12
 18/33 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom hány évesek vagytok, de ha elment vele szexelni egy 20 éves lány önként és dalolva, akkor gondolom valamilyen jóképű, jómódú alfahímet választottál, valami nők szemében top pasit. Nem tudom mit vártál.
2020. dec. 2. 13:35
 19/33 anonim ***** válasza:
12%

És a gyerek? Mit mondasz neki? Apádat kidobom, mint egy koszos mosogatórongyot, csak azért, mert 1X levezette a feszültséget?

És e miatt neked nem lesz pléjsztésün5, sem pedig később fizetős fősuli.

2020. dec. 2. 13:38
 20/33 anonim ***** válasza:
96%
19. Ne aggódj, apuból minden fillért ki fognak majd facsarni. Ilyen a magyar jogrendszer, hogy váláskor abszolút az anya jóindulatára van bízva az apa életének következő 15-20 éve. Fordítva természetesen nincs ilyen.
2020. dec. 2. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!