Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak azok akik már 20 éves korukig elmondhatják azt hogy volt több éves kapcsolatuk?
Annyira nehéz a pártalálás eleve, az meg hogy találjon az ember valakit és évekig együtt maradjon vele, főleg ilyen fiatalon ahhoz szerintem nagy szerencse kell.
Mit tudnak az ilyenek?
Ahogyan az első írta. Az első nagy szerelem 16 évesen jött, 6 évig voltunk együtt, valóban nem volt nagy kunszt. Utána csak szenvedés volt a randizás, ismerkedés stb, 4 évbe telt mire ismét tartós kapcsolatom lett ami most 4 éve tart.
Azt viszont megfigyeltem, hogy akiknek korábban/fiatalabb korukban volt (igen még ennél is, pl 12 évesen már nemi életet éltek) azoknak nemhogy tartós de többnyire semmilyen párkapcsolatuk nincs.
Akkor még szerintem is szerencse kérdése. Az, hogy felnőttként mit hozunk ki belőle, az viszont már tudatos. 18 évesen jöttem össze a férjemmel, valahol 25-26 környékén kezdtem rájönni, hogy tenni is kell érte, hogy működjön. Tettünk, működik. 😊
44N
Én annyit tudok, hogy nem sikerült tartalmas barátságokat kialakítanom a gimnáziumban a kapcsolat miatt. Igazi barátokat pedig sokkal nehezebb felnőtt fejjel szerezni, mint párkapcsolatot.
Ha visszapörgethetném az időt, biztos nem így csináltam volna.
Bár annyi előnye volt, hogy a felnőtt párkeresésbe már úgy vágtam bele, hogy pontosan tudtam mit akarok és mi az ami kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!