Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudnak azok akik már 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok akik már 20 éves korukig elmondhatják azt hogy volt több éves kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Annyira nehéz a pártalálás eleve, az meg hogy találjon az ember valakit és évekig együtt maradjon vele, főleg ilyen fiatalon ahhoz szerintem nagy szerencse kell.

Mit tudnak az ilyenek?

2020. okt. 18. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Semmit. Gyerekek még, iskolába járnak. Így nem nagy kunszt együtt lenni.
2020. okt. 18. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Hogy mit tudnak? Már 14 évesen nagyobb farkuk volt és magasabbak voltak mintha én 2-szer újraszületnék. Ez lehetővé tette számukra már nagyon korán, hogy a nyári diáktáborokban megtapasztalják az extrém buja orgiák és fiatal pu***illat egyedi aromáját, ami extrém önbizalmat adott nekik és ez egy öngerjesztő folyamat eredményeként olyan magas szintre emelte őket, ami által már nagyon fiatalon képesek voltak elköteleződni valaki mellett miután kiélték magukat. A kapocs pedig az adottságok miatt alapból adott volt, a szexuális érettség pedig már extrém korán elkezdődött. Ehhez semmit nem kell tudni, csak születni kell rá.
2020. okt. 18. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Ahogyan az első írta. Az első nagy szerelem 16 évesen jött, 6 évig voltunk együtt, valóban nem volt nagy kunszt. Utána csak szenvedés volt a randizás, ismerkedés stb, 4 évbe telt mire ismét tartós kapcsolatom lett ami most 4 éve tart.

Azt viszont megfigyeltem, hogy akiknek korábban/fiatalabb korukban volt (igen még ennél is, pl 12 évesen már nemi életet éltek) azoknak nemhogy tartós de többnyire semmilyen párkapcsolatuk nincs.

2020. okt. 18. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még szerintem is szerencse kérdése. Az, hogy felnőttként mit hozunk ki belőle, az viszont már tudatos. 18 évesen jöttem össze a férjemmel, valahol 25-26 környékén kezdtem rájönni, hogy tenni is kell érte, hogy működjön. Tettünk, működik. 😊

44N

2020. okt. 18. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen jöttem össze a párommal, 6 éve tart. Szerencse is kellett ahhoz, hogy megismerkedjünk. Eleinte sok volt a vita is, tényleg 20 felett kezdtünk el tudatosan kapcsolatot építeni.
2020. okt. 19. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmit, szerencse kérdése. 16 voltam, a barátom pedig 15, mikor összejöttünk, 5,5 évig tartott. Nem voltunk ügyesebbek másoknál, csak szerencsénk volt, meg hát igen, nincs együttélés, még nincsenek szürke hétköznapok, mindennapos gondok stb. Így azért nem olyan nehéz együtt maradni.
2020. okt. 19. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Én annyit tudok, hogy nem sikerült tartalmas barátságokat kialakítanom a gimnáziumban a kapcsolat miatt. Igazi barátokat pedig sokkal nehezebb felnőtt fejjel szerezni, mint párkapcsolatot.

Ha visszapörgethetném az időt, biztos nem így csináltam volna.

Bár annyi előnye volt, hogy a felnőtt párkeresésbe már úgy vágtam bele, hogy pontosan tudtam mit akarok és mi az ami kizáró ok.

2020. okt. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!