Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki érez lelkifurdalást megcsalás után?
Nem. Én nem is tartom megcsalásnak, mert akkor már 2,5 éve nem volt szex. Ha meg gazdasági érdekközösségben élek valakivel, az nem jelenti azt, hogy az illetőnek bármiféle szexuális hűséggel tartoznék, érzelmivel meg pláne nem. És mielőtt le lennék hurrogva, ha valaki simán benne rohad egy olyan kapcsolatban, ahol éveken át nincs szex, az érdekből teszi és nem szeretetből vagy szerelemből, szóval nem megcsalás. Soha életemben nem csaltam meg senkit, akit szerettem és aki nem érdekből lógott rajtam.
Ettől függetlenül másfajta problémáim voltak az egésszel. Ugyanis szerelmes voltam valakibe, aki nem feküdt le velem, és ezért kerestem mást helyette. De nem tudta őt pótolni, szóval önfeledt kúrásban egyszer se volt részem. Másrészt mivel akivel összejöttem, annak is volt valakije, egy idő után megundorodtam az egésztől, a pasitól is. Nekem a lelkifurdalás a nő felé volt és nem a férjem felé. Mert olyan indokokat mondott a pasi, hogy miért tartja jogosnak, hogy csalja a nőt, hogy majdnem lehánytam. Az elején azt mondta, hogy annyit hazudott neki az a nő, hogy már nem tud benne bízni. Később mesélte el, hogy a nő egyik fő bűne az volt, hogy összejött egy pasival, még azelőtt, hogy ők együtt lettek volna és az a pasi neki, mármint a szexpartneremnek nem volt szimpatikus. Aztán volt még egy hasonló vétke a nőnek. Röhej. Tipikusan az a fajta, aki megideologizálja, hogy miért van joga csalni azt, akivel él. A feleségét is csalta 10 éven át. Lehet, hogy én is ilyen vagyok, ezen is elgondolkoztam, de valahogy nem érzem egy súlyúnak azt, hogy azért szexelek mással, mert akivel élek, 2-3 éve hozzám se ér, vagy kinagyítok valami bűnét rettenetes nagyra, hogy aztán nyugodtan félredughassak.
A férfi, akibe beleszerettem, számomra ezerszer szimpatikusabb volt. Nem gyártott elméleteket a saját maga felmentésére. A legnagyobb tisztelettel és szeretettel beszélt a feleségéről. Az ok, amiért le akart velem feküdni, az volt, hogy őrületesen kívánt. Így szimplán. De aztán nem tette meg soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!