Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindenki érez lelkifurdalást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki érez lelkifurdalást megcsalás után?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 14:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Már megcsaltad vagy még csak most fűzöd a nőt?21 év az nem kevés,de miért akarod megcsalni,miért nem beszéled meg vele a problémádat.Gondolom gyerek is van.
2020. nov. 24. 14:53
 12/31 anonim ***** válasza:
96%
Mi a bajod a nejeddel?
2020. nov. 24. 14:54
 13/31 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ. Ha nincs lelked, nincs ami furkáljon.
2020. nov. 24. 15:30
 14/31 A kérdező kommentje:

Kicsit elkanyarodtunk. A kérdés még mindig az, hogy más mit érez!

Nem pedig az, hogy ezt én miért csinálom.

2020. nov. 24. 15:33
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
Azért kérdem mi a bajod a nejeddel,mert onnan lehet tudni mennyire érzel bűntudatot.
2020. nov. 24. 15:47
 16/31 A kérdező kommentje:

Hamár ennyire fontos: teljesen tipikus dolog, elhidegültünk szépen lassan.

Válni senki nem akar. Gondolom másnak is ismerős ez a helyzet.

2020. nov. 24. 15:51
 17/31 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező az egy seggfej

Szerintem senki ne irjon neki

2020. nov. 24. 15:51
 18/31 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nem hiszem,hogy érzel bármit,ha már elhidegültél.Szépen meg fogod magyarázni magadnak,hogy neked ez jár,aztán mikor menekülnél az asszonyt fogod hibáztatni,mert gyáva leszel bevallani,hogy fèlrekúrsz,na ez a tipikus.
2020. nov. 24. 15:58
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Igen, es nem is kicsit, gyakorlatilag szenvedtem eveken at azert amit tettem. Es meg most is bant. Aki megcsalja a parjat az egy rohadek szemet, en is.
2020. nov. 24. 17:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

A te dolgod, hogy mit teszel, viszont a feleségednek is járna a lehetőség, hogy mástól megkapja, amit tőled nem.

Van egy kollégám, aki ha úgy adódik csalja a feleségét, kérdeztem tőle, hogy van-e lelkifurdalása, azt mondta, nincs. Én nem értem miért, hisz látszólag mintacsalád. Úgy látszik belül mégis rohad. Csak ez rohadt önző felállás, hogy az egyik titokban keresi (és meg is találja) ami otthon hiányzik, míg a párja kitart hűségesen.

2020. nov. 24. 22:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!