Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mikor vert el titeket a barátotok? Bevallottátok röhögve hogy megcsaltátok?
"kíváncsi lennék a másik oldali sztorijára, vajon miért kapott a nőjétől."
Most ugye arra gondolsz, hogy csak a pasi hibája lehet ha a nő üt ugye?
"Szerintem meg, akinek olyan barátnője van, hogy ilyesmit tesz, azt rövid úton ki kell dobni. Visszaütni? Szánalmas."
Na és ütni nem az? Ha valaki üt, vállalja a következményét. Ha szánalmas dolog visszaütni egy nőnek, akkor ő ne üssön.xD
Csak nem egy önbizalomtól dagadó kung fu mesterrel van dolgunk, aki küzdősportot még csak tv-ből látott?
SZerintem még ott sem... a leggyakorlottabb, világbajnok küzdősportolókat is megütik... szerintem te még élesben nem is gyakoroltál, max levegőben XD
"Kérdező, te meg ne vonj engem kérdőre, akkor lássuk azt a statisztikát, mely szerint zömében nők vernek férfiakat :D Kíváncsivá tettél!"
A férfiak ezt nem szokták bevallani, mert ciki, hogy a nő veri őket.
Ezzel szemben, ha a nő egy pofont is kap, akkor rohannak megvédeni, mert bántják az ártatlan gyenge nőt.
Egyik ismerősömmel és velem is előfordult, hogy a párunk direkt arra játszott, hogy kapjon egy pofont, mert akkor ő lesz az áldozat.
Mondjon rám akárki bármit,nem érdekel,de történt egyszer hogy volt egy csaj csak szexelni jártunk össze,de belémhabarodott holott megmondtam neki hogy sajnos több nem lehet,ha gondolja akkor hagyjuk abba.
Rendesen megbolondult a csaj vagy elment hirtelen az esze,mikor pici vita volt köztünk és én teljesen nyigodtan mondtam hogy oké hagyjuk ezt szépen elballagok nekem nem kell a veszekedes stb...erre az orrom elött rámzárta a bejárati ajtòt beszaladt a szobába és eldugta..én ezen csak nevettem elöször,egy órán keresztül kérleltem nyissa ki nem akarok itt szórakozni,se ajtót feszengetni stb..csak nem csak nem
..aztán feljebb mertem emelni a hangom és mondtam neki kirugom az ajtót akkor ha nem enged ki.(esélyem se lett volnaamugy mert valami dupla hevederzáras vastag ajtó volt)
:):D
Erre még jobban megörült és elkezdte szidni az Édesanyamat..más sztem azonnal megölte volna,én tartottam magam,kérleltem nyissa ki..nem és nem..a szobába mentem,és véletlen egyböl ott kerestem a kulcsot ahova eldugta,mert ott is ideges lett elkezdett lökdösni,és meg is találtam akkor már a kezem akarta kicsavarni,én mentem az ajtóhoz mert nem akartam nagyobb balhét,és az ajtóban a hátam mögül megkapta a pulcsim és rángatva azt mondta a 3 éves Kisfiamra..."takarodjal ahhoz a rohadt kis fattyúhoz akkor..na sajnos itt elszakadt a cerna és megkaptam a nyakat és szoritottam hogy majd megfulladt..mikor már lilult a feje elengedtem..aztan leléptem
Ez van sna kihuzta belolem...
:DD Tény és való hogy aznap csak szopás volt,de ö akarta igy,és elötte való nap hülyére szexeltük magunkat :D
Lehet én hibáztam hogy nem rendeztem le ismét😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!