Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Mikor vert el titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mikor vert el titeket a barátotok? Bevallottátok röhögve hogy megcsaltátok?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 11:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát elméletileg egyenlőség van, aztán ha megüt egy férfi egy nőt, akkor a férfi egy darab szar?
2020. nov. 20. 12:23
 12/30 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván az lényeg hogy bármi történik, mindig a férfi a hibás.
2020. nov. 20. 12:44
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha egy 80 kilós boxolo csaj leveri az 50 kilós fasziját, akkor a csaj a hibás
2020. nov. 20. 12:58
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

Fú, elég nagy gond van a fejetekben. Az is gáz, ha egy nő megüt egy férfit, bár annak a paprikajancsinak, aki az előbb "tudjaholahelyézett", kíváncsi lennék a másik oldali sztorijára, vajon miért kapott a nőjétől. Egyébként meg mind tudjuk, hogy nagy százalékban nem ez a jellemző. Aztán megy a csodálkozás, mikor a 24.hu lehozza, hogy Marikanéni leszúrta a férjét álmában. Hja kérem, nem kellett volna évekig ütlegelni, nem is ment volna el az asszony esze egyszercsak.

Erőszak erőszakot szül, bármelyik oldaltól származhat ez, ettől még ez a kérdés bicskanyitogató és pofátlan. Jöhettek a "mindig minden a férfi hibája :(" szarsággal, de kérdem én, aki ilyen kérdést kitesz, az mit érez? Ebben a stílusban?

2020. nov. 20. 13:18
 15/30 A kérdező kommentje:

Honnan tudjuk? Honnan tudod te inkább az a kérdés...

Mivan, ha nagy százalékban te pontosan tévedsz?

Megkérdezhetem honnan ez a statisztika, amit te tényként közölsz?

2020. nov. 20. 13:37
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem érdekel ki mit mond. Nőt megütni nem szabad csak úgy. De kapsz valamit, azt illik viszonozni.
2020. nov. 20. 13:44
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem meg, akinek olyan barátnője van, hogy ilyesmit tesz, azt rövid úton ki kell dobni. Visszaütni? Szánalmas.

Kérdező, te meg ne vonj engem kérdőre, akkor lássuk azt a statisztikát, mely szerint zömében nők vernek férfiakat :D Kíváncsivá tettél!

A bicskanyitogató stílusban feltett kérdéseden meg nem változtat, hogy itt "honnan tudod"-ozol, azt se értem, mire gondolsz pontosan... ez a "bevallottátok röhögve, hogy megcsaltátok?" már egy full provokáció, meg az ELVERT szó, ELVERT? Normális vagy? Aztán amikor te félrekúrsz, akkor veled mit csinál az asszony? ELVER? Gyanítom nem, mert gondolom ha meg is próbálná, olyat kapna, hogy egyből tudná, hol a helye :)

Intelligens ember nem verekszik, nő sem, ez nem kérdés, de a férfi különösen nem üt meg nőt. Mind tudjátok remélem, hogy ez így van. Sajnálom, hogy itt páran az aljadék részleget erősítik...

2020. nov. 20. 13:52
 18/30 A kérdező kommentje:

te meg a libsi feminista réteget erősíted... én azt sajnálom, hogy nem tudsz normálisan megnyilvánulni...

"de a férfi különösen nem üt meg nőt"

"Visszaütni? Szánalmas."

Nem egyenlőség van? Libsi feminista

2020. nov. 20. 14:18
 19/30 anonim ***** válasza:
92%
Sosem emelt rám kezet, mert az én barátom értelmes, nem olyan, aki csak az erőszak útján képes kommunikálni. Más kérdés, hogy nem csalnám meg, inkább szakítanék vele, ha más kezd el érdekelni.
2020. nov. 20. 14:30
 20/30 anonim ***** válasza:
34%
Mi sem verekedtünk még. 27 éve vagyunk házasok. De, ha megütne, leütném a feleségem.
2020. nov. 20. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!