Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátani a megbocsáthatatlant ?
Figyelt kérdés
megtudtam,hogy nem én vagyok az egyetlen,és a pasim fuvel faval ismerkedik,randizgat másokkal,és 30 euros kurvákhoz jár. ezt a megalazottsagot nem birom elviselni,tegnap lapatra tettem. annyi düh,és harag van bennem, ugy erzem,soha soha nem fogok megbocsajtani neki. és nem is akarok. de megis hogyan tegyem tul magam ezen, ha allandoan ezek kattog az agyam ? és iszonyatosan szenvedek,én szerettem ot, minden tolem telhetot meg tettem érte... o semmibe vett,es megalazott.2020. nov. 4. 17:30
11/12 anonim válasza:
Mondjuk nem kellett volna kirakni....
12/12 anonim válasza:
Eljön az idő amikor el tudod ezt engedni és el is kell. A megbocsátás nem neki fontos, hanem a te lelkednek, hogy ne mérgezzen a harag. Jól döntöttél és bármit ígérne, hogy megváltozik nem szabad elhinni neki. Sajnos ő ilyen ember.
Ismertem egy srácot. Normális volt, kapcsolatban, szerette a barátnőjét, aztàn kiderült, hogy a gubacsin kurvázik. Megkérdeztem, hogy ugyan miért... azt mondta szereti ezt csinálni. Nagyon gáz. Szerintem.
Kitartást, megérdemelsz egy embert, aki tisztelettel bánik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!