Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 5+ éve vagyok együtt. Van egy másik pali akivel már egyszer izzott a levegő köztünk de én akkor elnyomtam ezt az érzést. Most 1 évre rá már nem bírtam és megtörtént.22 éves vagyok és vágytam erre. Normális,hogy nincs lelkiismeret furdalásom?
Hát el kellene dönteni mit akarsz. Ha csak izzott a levegő és erre vágytál, akkor ne is vedd komolyabban, annál ami....megtörtént, ne verd nagy dobra ne érezze a párod ha szereted őt, akkor menni fog.
Viszont ha érzelmileg is kötődsz az illetőhöz, akkor úgy korrekt ha elengeded a párod.
Nehéz ügy de nagyon sokan elkövetik ezt a hibát, csak kevés ember tud annyi odaadóan szeretni, hogy a saját vágyairól le mondjon. Személy szerint úgy gondolom, nem is kellene lemondani, és máris kevesebb házasság menne tönkre, ha nem lenne ennyire túlzott jelentőség tulajdonítva a szexnek és a hűségnek. Lelkiismeret furdalásod pedig azért nincs, mert még csak egyszer történt meg, és így hamar megbocsájt magának az ember. Tartós viszony terhét cipelni nehezebb, még a rutinos mecsalóknak is. Tapasztalat.
34/N
"Tartós viszony terhét cipelni nehezebb, még a rutinos mecsalóknak is. Tapasztalat."
csak legalább ne lennél ennyire büszke az életviteledre...
Neked az jött le hogy büszke vagyok rá?
Van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!