Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretovel milyen fogamzasgatlo modszert hasznaltok?
Szarnak is nevezhetem, ha a kis lelked attól fellélegzik. De nem értem, mi a gondod a pondróval, a lárva szinonimája.
Rühellem a gyerekeket és nem kérdeztem a véleményed. Köszi.
#12 Előveszem az eres csöcsöm és megszoptatom előtted a gyermekem. :)
Feszültnek tűnsz, hurcizzalak meg, vagy elég lesz neked is egy kis tejci?
Megszakitasos orosz rulett ilyen esetben?
Mindig az.
Férfiként a gumi a legbiztosabb, amit te viszel.
18: Már vártam az "anyád is így gondolkodott", "minek születtél meg" meg "jó, hogy nem szaporodsz" dumákat.
Két dolog:
1. Én úgy beszélek és úgy viselkedek, ahogy akarok. Nem kell példát mutatnom senkinek. Ti meg jó lenne, ha visszafognátok magatokat szülő létetekre, mert az ivadékaitok jó lenne, ha nem ezt az intoleráns, ocsmány silány viselkedést látná. Még a végén tényleg hű lesz a szar jelzőhöz.
2. A kérdés a fogamzásgátlásról szólt, de persze nektek kényszeretek van ide is idefosni az ellős ideológiát és egyből lecsapni mindenkire, akinek nem ez az életcél.
Senkit nem érdekel a kölkötök. Még a kérdezőt is csak a védekezés érdekelte, amiből ti ugye megbuktatok.
De legalább a kategória stimmel. Ki ne csalna meg ilyen embereket... Az is csoda, hogy valaki teherberakott. Biztos addig csöndben maradtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!