Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel nem túl jó a kapcsolatom a vàlás már folyamatban.De tizenöt hónapja jöttem össze egy pasival akinek felesége van.Ez idő alatt hetente egyszer talàlkoztunk.Közben gyereke született.Vajon miért nem mondja el hogy gyereke lett?
El árukom én nem töröltettem a hozzászólásod !!!!
És nem fáj az igazság tisztában vagyok azzal,hogy a pasiknak csak farkuk van és agyuk elég csekély!!!
"És nem fáj az igazság tisztában vagyok azzal,hogy a pasiknak csak farkuk van és agyuk elég csekély"
Mondja ezt az, akinek csak lyuka van, de annyi esze nincs, hogy ne használja ki egy házas férfi. Nice!
Ha jól el olvasod a válás folyamatban!Nem részleteztem a kérdésben az egész életemet, és nem is fogom
Aki a terhes feleségét csalja az jobb ember szerinted mivel az asszony már terhes volt amikor velem összejött az első kérdésem az volt hogy van-e gyereke.Úgy hogy vegyél visszább hogy osztod az észt gondolom neked is csak farkad van és te is csak a lyukat keresed!
Senki se kényszerítette arra hogy lépjen félre!
"Aki a terhes feleségét csalja az jobb ember szerinted mivel az asszony már terhes volt amikor velem összejött"
Miből gondolod, hogy jobb ember vagy szeretőként annál, mint aki a terhes feleségét veled csalja?
Szánalmas ösztönlény vagy, egy házas férfivel kefélsz, és szerinted az a hibás, mert még gyereke is van, te meg a maszületett bárány vagy a sztoriban. A végére még kiderül, hogy itt valójában te vagy az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!