Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak bejönnek a tizenöt-hat éves tinilányok?
Azt tapasztalom, itt a Gyakorin is, de a mindennapokban is, hogy hiába 30-40 éves valaki, ugyanúgy vonzódik a lányakorabeli tinikhez, és még ha nem is éli ki a valóságban, de fantáziál róluk.
Ez csak szerintem beteg, vagy tényleg ez a "normális"?
"Azt tapasztalom, (...) még ha nem is éli ki a valóságban, de fantáziál róluk."
Hogy tapasztalod, hogy valaki fantáziál a tinilányokról? De most komolyan, "minden" férfi elmondja neked a maszturbálás közbeni fantáziálásait a tini lányokról?
Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak: Kb. 25 éves koromig még meg-megfordultam egy-egy tizenhat körüli fruska után. De ahogy idősödik az ember, egyre kevésbé érzi magával kompatibilisnek a visítozó, okostelóra tapadt, felnőttesdit játszó, de valójában még nagyon éretlen csajokat. Összefoglalva tehát: nem, nem vonzódom már egy jó ideje a tini lányokhoz.
32/F
Ez inkább annak szól, hogy nincsenek agyonhasználva, mint a huszonévesek jó része, mint a koruknak.
32/f
#7. Igen! Annak idején én pl örültem volna neki. :D
32/f
#2:
Vannak pasiismerőseim, rokonaim, exeim. Akikkel közelebbi kapcsolatban vagyok, azokkal előkerülhet a téma, és bevallom, egy ideje elő is hozom, ha lehet. A válaszok pedig arányaiban megdöbbentőek számomra. A kérdésemben kiírt korosztályról beszélek, soknak hasonló korú lánya van. Nekem is van lányom, csak ő még kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!