Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet végleges egy esküvő egy olyan kapcsolatban, ahol addig végig hűtlen volt az egyik fél? Mi lehet a kapcsolat vége?
Egy sz@r házasság.
Legalább egy elcseszett élet...
Rohadt sok álmatlan éjszaka...
Van ilyen a környezetemben.
Kb 45 éves házasság.
A fickó egész életében félrejárt.
Csinos de kívülállóként is borzasztó természetű felesége van .
A fickó is egy gyökér.
Pénz van, annyi hogy el se fogy.
Aztán ilyen idilli látszat házasság, ahol szépen felöltözve megy a pereputty együtt a misére.
Tapasztalat: barátnőmet csalta a párja többször is a kapcsolat alatt. Az esküvő óta szerintem úgy csalja, hogy ne derüljön ki.
Minek neki a házasság? Mert gondolom olyan korban érzi magát, hogy ideje lenne szerinte "látszatra" megállapodni, vagy olyan régóta vagytok együtt, hogy ildomos a lánykérés. Nem jelenti azt, hogy nem fog megcsalni utána.
A kifogás pedig, hogy "csak szét akarnak szedni", a legócskább az összes közül, amit ilyenkor fel szoktak hozni. Nagyon naivnak kell lenni, hogy elhidd. Én mondjuk kértem volna bizonyítékot attól, aki egy ilyen igazsággal előáll.
Ismertem olyat, aki az esküvője napján is félrek.félt egy kocsi hátsó ülésén. Azután is rendszeresen, 19 évig. Az asszony "félrenézett". Nem akarta látni a jeleket, végül is családként éltek, lett két lányuk, kívülről nézve szép család voltak. De a pasi végig kettős életet élt, rendszeresen eljárt otthonról "üzletelni", még autót is tartott fenn úgy, hogy odahaza nem is tudtak róla... Társkeresőzött, bulikba járt, akivel lehetett, azzal lefeküdt.
A végtelenségig ment volna így minden, de a pasi végül az egyik kiscsajba "szerelmes lett". Simán otthagyta az asszonyt gyerekestül, pont ennyit számítottak neki, és összeköltözött a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!