Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek??Tegnap elöször meg csaltam a ferjem 36 ev utan,furcsa erzes de nem bantam meg mert jol ereztem magam.
Meg értelek téged, lehet hogy ő is sejti ezt.
Legalábbis nekem biztos hogy megfordulna a fejemben.
Figyelj, ha jól esett akkor utána nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagy.
Mi a jobb? Egy hisztérikus, kielégítetlen társ, aki ugyan hűséges vagy egy jókedvű, jóságos, segítőkész, elégedett ember?
Én sem vagyok már mai gyerek. 5 éve van szeretőm. Vele teljes az életem. Persze nem csak szex van, hanem nagy beszélgetések is. Mostanában történt. Szakított velem a korára hivatkozva, hogy most már "rendes" életet él. Elfogadtam. /Itt a fiatalok akiknek a 40+ is öreg elájulnának a korán de Ő még otthon és nálam is helyt tud állni - ja és NEM orálban - mielőtt még valaki beszólna.../ Eltelt 2 hónap, visszajött. Miért? Így tudja elviselni a házsártos feleségét meg a követelődző leányát. Együtt töltünk egy délutánt, feltöltődik, hazamegy. Otthon nem idegesíti minden. Amikor 2 hónapig nem voltam az életében a felesége is megjegyezte neki, "Mi ez a változás, hogy mindig rosszkedvű, ideges, frusztrált." Szóval egy jó szerető még a házasságnak is jót tesz.
Kérdező, a kérdést nem utólag, hanem előtte kellett volna feltenned, főleg komplexen. Arra gondolok, hogy az első letaglózó feleletek után írtad meg, hogy a férjed cukorbeteg. Ez a kór pedig azzal jár, hogy csökken a szexuális vágy, a kór mértékének függvényében.
Vallásos emberek alighanem még azt is megkérdeznék tőled (legalább gondolatban), hogy mit jelent neked az oltár előtt kijelentett "holtomiglan", vagy a "...sem betegségében hitetlenül el nem hagyom".
Summázva - hidd el, hogy sem elítélni, sem magasztalni nem tudlak. Te dolgod, de szeretettel ápoljad a férjed továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!