Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek??Tegnap elöször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek??Tegnap elöször meg csaltam a ferjem 36 ev utan,furcsa erzes de nem bantam meg mert jol ereztem magam.

Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 21:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
15%
Egészségedre!!! :))))
2020. okt. 13. 07:10
 22/37 anonim ***** válasza:
47%
ezek a "növessz gerincet" kommentelők miért nem mennek el a picsába? ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, másik topicban kommentelgess. vicc. majd ő tudja belefér-e neki vagy sem.
2020. okt. 13. 08:53
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

Meg értelek téged, lehet hogy ő is sejti ezt.

Legalábbis nekem biztos hogy megfordulna a fejemben.

2020. okt. 13. 10:16
 24/37 anonim ***** válasza:
50%
Amíg nem tudja v sejti addig biztosan jó.
2020. okt. 13. 10:17
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nem is a megcsalás az undorító, hanem hogy olyannal szemben tetted meg, aki nem tehet arról, hogy nem tudja megadni amire vágysz. Első körben megkereshettétek volna, hogyan, milyen módon tudja megadni amit természetes módon már nem.
2020. okt. 13. 10:30
 26/37 anonim ***** válasza:
34%

Figyelj, ha jól esett akkor utána nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagy.

Mi a jobb? Egy hisztérikus, kielégítetlen társ, aki ugyan hűséges vagy egy jókedvű, jóságos, segítőkész, elégedett ember?

Én sem vagyok már mai gyerek. 5 éve van szeretőm. Vele teljes az életem. Persze nem csak szex van, hanem nagy beszélgetések is. Mostanában történt. Szakított velem a korára hivatkozva, hogy most már "rendes" életet él. Elfogadtam. /Itt a fiatalok akiknek a 40+ is öreg elájulnának a korán de Ő még otthon és nálam is helyt tud állni - ja és NEM orálban - mielőtt még valaki beszólna.../ Eltelt 2 hónap, visszajött. Miért? Így tudja elviselni a házsártos feleségét meg a követelődző leányát. Együtt töltünk egy délutánt, feltöltődik, hazamegy. Otthon nem idegesíti minden. Amikor 2 hónapig nem voltam az életében a felesége is megjegyezte neki, "Mi ez a változás, hogy mindig rosszkedvű, ideges, frusztrált." Szóval egy jó szerető még a házasságnak is jót tesz.

2020. okt. 13. 11:31
 27/37 anonim ***** válasza:
40%
Egy tinitol, v fiataltol meg azt mondom h ez „ elfogadhato“, de azert a te korodban mar nem a szex a minden....
2020. okt. 13. 13:17
 28/37 anonim ***** válasza:
előbb kellett volna már.jól tetted.f
2020. okt. 13. 13:32
 29/37 anonim ***** válasza:
51%
Mi a valódi kérdés? Ha ennyi időn át nincs szex egy kapcsolatban, akkor ott már csak a megszokás tartja együtt a feleket... Ha jól szeretnéd érezni magad, akkor csináld. :)
2020. okt. 13. 14:21
 30/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kérdést nem utólag, hanem előtte kellett volna feltenned, főleg komplexen. Arra gondolok, hogy az első letaglózó feleletek után írtad meg, hogy a férjed cukorbeteg. Ez a kór pedig azzal jár, hogy csökken a szexuális vágy, a kór mértékének függvényében.

Vallásos emberek alighanem még azt is megkérdeznék tőled (legalább gondolatban), hogy mit jelent neked az oltár előtt kijelentett "holtomiglan", vagy a "...sem betegségében hitetlenül el nem hagyom".

Summázva - hidd el, hogy sem elítélni, sem magasztalni nem tudlak. Te dolgod, de szeretettel ápoljad a férjed továbbra is.

2020. okt. 13. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!