Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek??Tegnap elöször meg csaltam a ferjem 36 ev utan,furcsa erzes de nem bantam meg mert jol ereztem magam.
Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 21:52
11/37 anonim válasza:
Jól tetted. A férjed egy semmirekellő.
12/37 anonim válasza:
Nem vagyok erkölcs csősz, hogy bármiféle módon elítéljelek, de azt te is tudod ez nem volt fair dolog vele szemben. Tény hogy van életed, érzéseid és igényeid, de ezek olyan dolgok amivel egy másik emberrel vállaltál közösséget. Trágya dolog a megcsalás, talán egyiketek sem ezt érdemli. Változtass az életeden, mielőtt tönkre teszed a másét!
13/37 anonim válasza:
A 4-es kommentet nem olvastam el az előbb, így visszavonom amit az előbb írtam.
Te vagy a semmirekellő!
14/37 anonim válasza:
szerencsétlen és ahelyett hogy támogatnád, mert beteg ezt teszed vele, most összeszorult a szívem.
15/37 anonim válasza:
En meg 14 éve csalom a párom.. 39 L
16/37 anonim válasza:
Mi a kérdésed? Most tapsikoljunk meg amiért félrekúrsz? A te dolgod nekünk mi közünk hozzá? Ne tőlünk várj már erkölcsi felmentést, nem tartozik ránk neked kell a saját köveidet cipelned a nyakadban.
17/37 anonim válasza:
Úgy látom, neked a "jóban rosszban " és a "betegségben egészségben" semmit nem jelent. Sajnálom a férjed. Megértem, hogy vannak igényeid, de akkor ezt a férjeddel meg kellett volna beszélni. Lehet, hogy nem tiltakozott volna, hogy más férfi oldalán keresd a boldogságot, lehet hogy tisztában van azzal hogy ő ezt már nem képes megadni neked. De így a háta mögött ez gerinctelen volt, pláne tekintettel az állapotára.
18/37 anonim válasza:
7 év szex nèlkül. Egészsègedre. Ha a férjed lennék zöld lámpát kapnál, egy kikötésem lenne, a totàlis diszkréció.
Emiatt ne legyen lelkifurdalásod.
Én is szenvedtem egy ilyen nő mellett, teljesen megértelek.
19/37 anonim válasza:
Én se bántam meg. Sok év után végre nőnek éreztem magam.
Ha nem jön rá magától, hogy időnként lefekszek mással, akkor nem is akar erre rájönni, mivel vele már évek óta nem fekszem le.
Te eseted érthető, bár én ismerek olyat, akinek élete szerelme egy féllábú, de akkor is megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!