Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a megcsalás esetén a megcsaló fél már nem szereti a párját?
Az, aki engem szembe hazudik, megaláz, az nem szeret. Teszi mindezt a saját örömére. Avagy tudja, hogy ami neki jó, ugyanaz nekem nagyon rossz, de nem érdekli.
Ez nem szeretet. A szeretet ott kezdődik, hogy őszinte vagyok. Nem vagyok neki elég? Rendben. De akkor legyen lehetőségem eldönteni, hogy nekem ő így elég-e, a többszereplős házasságával, vagy lelépek, esetleg beújítok mellé én is valakit még.
Szerintem szeretheti. Sok sok év házasság után mindenkinél eljön (oké, tisztelet a 2% kivételnek) a kísértés, a fellángolás más iránt. Az más téma, hogy ezt az ember hogyan kezeli. Viszonylag széles skálán mozog a dolgok végkimenetele onnantól kezdve, hogy teljesen elnyomja és küzd ellene, odáig hogy félrelép és akár el is hagyja a családját az újért.
Én úgy vagyok vele, hogy némi szexuális kicsapongás nem egyenlő azzal, hogy a másik engem már nem szeret, vagy csak megszokásból jön vissza hozzám, bár általában ezen az oldalon nem szoktam népszerű lenni ezzel a véleményemmel. Ha hosszú évekig tartó, kvázi második élet felépítésről van szó, az már nyilván más téma. Ezesetben egyáltalán nem gondolom, hogy van még közös jövő.
Attól függ.
Ha az illető sportot űz a megcsalásból, akkor nem nagy eséllyel szereti már, de legalábbis nem túlzottan.
Viszont előfordulhat, hogy valakiben annyira megfog valami, hogy egyszerűen nem tudsz ellenállni a vágynak.
Vagy csak nagyon nehezen...
Valószínűleg valami olyan, amit hiányolsz a párodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!