Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja a párját az szereti?
"Cáfolom, imádom a férjem, ő is engem, de egyikünknek sem fontos a hűség, nem erről szól egy kapcsolat számunkra. Lehet ők is így vannak ezzel."
Én meg azt cáfolom, hogy szereted a férjed, ugyanis a tettek nincsenek összhangban a leírtakkal. Mondhatod, hogy szereted a férjed, ha valóban így lenne, nem mennél másik pasihoz. Két dolog lehetséges, ami miatt nem vagy hűséges:
1. Nem ad meg valamit a férjed, és azt máshol keresed.
2. Megad mindent neked, de képtelen vagy hűséges maradni, képtelen vagy egy ember mellett megmaradni (ha ez így van, akkor a fejedben nagy gondok vannak, nem vagy egészséges).
Bármelyik eset áll fent nálad, a lényeg ugyanaz. Szar a kapcsolatotok. Bár beismerni sosem fogod, mivel az fájna, és az emberek nagy része nem képes szembenézni az igazsággal.
"Örülök, hogy egy mondatból ilyen messzemenő következtetéseket tudtál levonni. Itt az oldalon csak egyféle véleményt képesek elfogadni és mindenki képzett pszichiáter? :)"
Tudom, hogy fáj az igazság, de ez van. Nem csak egy féle véleményt vagyok képes elfogadni. Elfogadom, hogy neked más a véleményed, de attól még ez az igazság.
Akik nyitott kapcsolatban élnek, és ez mindkettejüknek maximálisan megfelel, azok szerintem szeretik egymást. Ellenben aki hazudik, annak ellenére, hogy tudja, a másik nem ilyen kapcsolatot, életet szeretne magának, az nem szereti, nem tiszteli.
Szerintem a fő kérdés mindig az őszinteség. Akit szeretsz, annak nem hazudsz, nem tévesztesz meg, és nem hagyod, hogy hazugságban élje le az életét. A szexualitás maga viszont egy olyan téma, hogy ahány ember, annyi szokás (nyilván némi túlzással). Nem hiszem, hogy csak egy módon lehet boldog az összes ember, bár én a magam részéről ragaszkodom a monogámiához, így nyilván olyan emberrel nem kerülnék kapcsolatba, akinek ez nem elégíti ki az igényeit.
"Akik nyitott kapcsolatban élnek, és ez mindkettejüknek maximálisan megfelel, azok szerintem szeretik egymást."
Nem. Akik szeretik egymást azok ahelyett, hogy a kielégítetlen vágyaikat másokon élnék ki inkább KOMMUNIKÁLNAK, rendbehozzák a kapcsolatot és gondoskodnak a jó szexről ami mindkettejüknek kielégítő. Ahol inkább úgy vannak vele, hogy jól van, szar a szex tartsunk akkor szeretőt azok nagyon durván alkalmatlanok párkapcsolatra és egyáltalán nem szeretik egymást. A megszokás vagy a kényelem miatt vannak együtt. Akik szeretik egymást és mindent megkapnak egymástól azok megoldják, hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!