Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalja a párját, lehet olyan, hogy rájön mégis őt szereti?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, csak elgondolkoztam a témán. Tehát ha akár nő, akár férfi esetlegesen megcsalja a párját, de komoly kapcsolatban élnek! viszont ez egy egyszeri alkalom (pl. egyéjszakás kaland, részegen stb.) létezik olyan, hogy teljesen megbánja amiért másnál kereste úgymond a "boldogságot", és rájön, hogy mégis az aktuális párját szereti, vele akar lenni?2017. aug. 27. 20:53
1/8 anonim válasza:
Van esély rá. Főleg, ha rádöbben a különbségre.
2/8 anonim válasza:
Az esetek többségében így szokott lenni szerintem.
3/8 anonim válasza:
Igen, vagy rajon hogy a parjat szereti. ( szerintem eleg gyakori) Vagy arra jon ra hogy mar nem. De mindenkepp rajon valamire:)
4/8 anonim válasza:
Nőnél nem,férfinál esetleg de abból a kapcsolatból inkább menekülnie kellene nem pedig újult kitartással beleragadni a xarba.
6/8 anonim válasza:
Persze persze,haggyukmánibolykátlol 😂
7/8 anonim válasza:
"egyéjszakás kaland, részegen" Mindegy, mit gondol utána, kidobom, és kész. Nem vagyok hajlandó együtt élni egy köztudottan ribizlivel.
A férfiaknak meg nem jön össze ilyen, ha meg mégis, akkor az azért van, mert kereste, mivel otthon nem kapta meg. Max arra jön rá, hogy mással sem jobb...
8/8 anonim válasza:
Elmondom, hogy én akkor is a párom szerettem amikor szeretőm volt...Most is szeretem, de mivel már nem nagyon igényli a szeretetem és nem tudom kinek kiadni, simán tartanék szeretőt újra. Meg szerintem az ember nem magántulajdon, szeretni jó, egyszer élünk, nem vagyunk monogámok, nem a másik bántása a cél, hanem, hogy egy stabil család maradjon úgy, hogy én is boldog legyek, felőlem tarthat ő is csak ne legyen másba szerelmes...
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!